Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindfulness for ledere

Ledernes KompetenceCenter
Åben uddannelse
5 Lektioner
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Senest en uge inden kursusstart
Startdatoer
København
23-09-2019 09:00  (Dansk)
10.900 DKK
Århus
23-09-2019 09:00  (Dansk)
10.900 DKK

Kursusbeskrivelse

Mindfulness for ledere

Kender du til kapløbet mod tiden? Lange to-do lister både på arbejdet og derhjemme? Afbrydelser og stadig flere opgaver, der fjerner fokus fra alt det, du i forvejen skulle nå?

At forstå og mestre sin opmærksomhed er i dag den vigtigste parameter for at skabe succes. Og netop dét har Rasmus Hougaard og hans virksomhed, Potential Project, udviklet en veldokumenteret mindfulness metode til.

Kursets indhold

Topledere fra Google, Nike, Sony og Carlsberg bliver trænet hos dem og nu kan du for første gang i Danmark blive undervist af Potential Projects skarpe undervisere i at holde fokus i en travl hverdag.

Dagligdagen som leder foregår ofte i et højt tempo, hvor vi konstant er på vej mod næste opgave, deadline eller gøremål. Vores tanker kører på højtryk, og ofte er de helt andre steder end i nuet. Det kan resultere i manglende ro, nærvær og koncentration og en dårlig udnyttelse af din tid. På længere sigt kan det også resultere i stress. 

Med blot 10 minutters mindfulness træning dagligt, opnår du en håndgribelig ændring, som radikalt kan forbedre dit arbejdsliv og din evne til at lede dig selv og andre mennesker. 

Dit udbytte

Med mindfulness forløbet opnår du:

  • Mental effektivitet og styrket fokus
  • Ro, overblik og mere nærvær
  • Styrket evne til at prioritere og træffe de rigtige beslutninger
  • Øget energi, bedre balance og større glæde

Med dette mindfulness forløb kommer du bogstavelig talt i et mentalt træningscenter. Du bliver introduceret til de mentale strategier, som er en grundlæggende del af mindfulness-traditionen og du lærer hvordan mindfulness bliver omsat til handling. Du får indsigt i, hvordan mindfulness hjælper dig til at skærpe dine mål, dine prioriteter og din planlægning og hvordan du opnår større arbejdsglæde og effektivitet.

Undervisningsforløbet

På fem korte og intensive sessioner, der forløber over to måneder, træner du mindfulness teknikkerne. Du bliver imellem sessionerne understøttet i din træningspraksis med opfølgende mails og en omfattende interaktiv App, der guider din træning. Desuden får du udleveret Rasmus Hougaards bog ”Et sekund foran”, som giver dig en masse baggrundsmateriale.

Programmet omfatter:

  • 5 træningssessioner fordelt over 2 måneder: Første session varer 3 timer og de følgende sessioner varer hver 1,5 time
  • Komplet træningsmateriale og ugentlige opfølgningsmails
  • Fuld adgang til Potential Projects App, som understøtter din træning
  • Rasmus Hougaards bog ”Et sekund foran”

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der ud fra en veldokumenteret metode ønsker at skærpe din koncentrationsevne, øge din effektivitet og styrke din robusthed.

Undervisere

Tonny M. Larsen

Tonny M. Larsen, HD(O), direktør og partner i Potential Project i Danmark. Tonny er en erfaren facilitator og har i mere end 15 år beskæftiget sig intensivt med personlig effektivitet og har coachet og undervist tusindvis af ledere i danske og udenlandske virksomheder. Med hans personlige erfaring fra lederpositioner i bl.a. IBM og PA Consulting Group formår han at koble kursets indhold med dagligdags udfordringer i jobbet. Tonny har mange års personlig erfaring med Mindfulness træning og underviser på kurset Mindfulness for ledere i København.

Lone Belling

Lone Belling, cand. phil. og senior træner i Potentiel Project, har mange års erfaring med nærværstræning og mindfulness og er certificeret mindfulness-træner. Lone har selv en baggrund som leder og har arbejdet professionelt med ledertræning samt ledelses- og organisationsprocesser i 20 år. Hun har stor indsigt i hvordan mindfulness kan skabe forandringer både individuelt og i hele organisationen. Lone underviser på kurset Mindfulness for ledere i Aarhus.

Praktiske oplysninger

Mindfulness-forløbet omfatter 5 sessioner fordelt over 2 måneder. Første session varer 3 timer og de følgende 4 sessioner varer hver 1,5 time.

Du får som deltager udleveret komplet træningsmateriale og får ugentlige opfølgningsmails.

Desuden får du fuld adgang til Potential Projects App, som understøtter din træning og inkluderer en række interaktive funktioner, der udvikler dine mentale strategier.

Du får også et eksemplar af Rasmus Hougaards bog ”Et sekund foran”.

Vi foretager effektmåling både før og efter forløbet.

Pris

Medlemspris: 9.800 kr. (ex. moms) 

Ikke-medlemmer: 10.900 kr. (ex. moms) 

Om udbyderen

Ledernes KompetenceCenter

Ledere og ledelse på dagsordenen

Hos Ledernes KompetenceCenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Ledernes KompetenceCenter

Vermlandsgade 65
2300 København S


Evalueringer

Anders Hillerup
(5)
Kunne godt have tænkt mig at vi have nået alle de "små" kort med strategier. Har læst bogen og kunne godt have tænkt med alle de små kort.
Helle Færch
(5)
Sannie Heckmann
(3)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mindfulness for ledere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Mindfulness for ledere
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,2)
Baseret på 18 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 330 evalueringer
Se alle evalueringer