Kursus

Mindfulness for ledere

Længde
3 dage
Pris
20.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
20.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Lederne Kompetencecenter?

Personlig uddannelsesrådgivning

Praksisnære kurser og uddannelser

En del af Lederne med erfaring fra over 125.000 ledere

Startdato

1 tilgængelig startdato

6 november, 2024

 • Holdundervisning
 • Vejle
 • Dansk
 • Ansøgningsfrist: Senest en uge før kursusstart

Undervisere

Charlotte Mandrup er forfatter, executive coach, psykoterapeut og ledelsesrådgiver og er kendt for at have bragt mindfulness ind i det danske erhvervsliv. Hun har selv gennem mere end 25 år praktiseret mindfulness og har en unik evne til at oversætte den traditionelle disciplin til en praktisk og resultatorienteret virkelighed. Charlotte har udgivet en række bøger om mindfulness, hvoraf flere er blevet bestsellers, hun har været fast ledelsesskribent på Berlingske Business og hun er en efterspurgt foredragsholder og aktiv debattør.

Praktiske oplysninger

Program 

Forløbet starter med en 3-dags workshop - eller retreat som vi kalder det -  på Comwell Kellers Park. Vi mødes onsdag kl. 11 og tager derfra igen fredag kl. 13. I løbet af tre intensive dage, hvor du er ”væk fra det hele” får du her lagt grundstenen til din nye mindfulness praksis. 

Programmet omfatter:

 • Introduktion til mindfulness som personligt og ledelsesmæssigt værktøj
 • Filosofien bag mindfulness og hvordan den passer med den moderne ledelsesfilosofi
 • Introduktion til de 7 mindfulness principper og deres anvendelse i lederskabet
 • Træning i meditation
 • Træning i mindful afslapningsteknik

Derefter bliver du igennem de næste 8 uger understøttet i din træning, og du får hjælp til at implementere det lærte i din dagligdag, som leder via online opfølgning. Den består bl.a. af en serie korte videoer, tekster der forklarer mindfulness-principperne samt en reflektionsmanual. Alt er overskueligt forankret i et online-univers med tilhørende app, hvor du kan holde styr på din fremdrift og dine resultater med træningen.

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer, ophold og forplejning på Comwell Kellers Park samt et 7-ugers online-forløb.

Kursusbeskrivelse

Mindfulness for ledere

At forstå og mestre sin opmærksomhed er i dag en af de vigtigste parametre for at skabe succes. Og det kan læres. Med mindfulness får du et mentalt træningsværktøj, der både styrker det psykologiske immunforsvar og evnen til fokus og kontrol. 

Nu som aldrig før har vi brug for ledere der agerer rent, stærkt og autentisk. Ledere der kan identificere og formidle den mening, der får medarbejdere til at yde en ekstra indsats og som kan motivere, inspirere og sætte retning. Samtidig er mange ledere under stærkt pres. Dagligdagen foregår i et højt tempo, hvor vi konstant er på vej mod nye opgaver, møder og deadlines. Vores tanker arbejder på højtryk og er ofte helt andre steder end i nuet. Og på længere sigt kan det resultere i stress og udbrændthed. 

På vores kombinerede retreat og onlineprogram bliver du undervist af en af de dygtigste eksperter på området, Charlotte Mandrup, som bl.a. er forfatter til flere bestsellers om mindfulness og kendt for at have introduceret mindfulness i erhvervslivet. 

Du lærer nogle af de mest effektive teknikker fra mindfulnessuniverset, så du kan skabe mentalt overskud og overblik, håndtere dine egne og andres følelser hensigtsmæssigt samt skifte mellem høj intensitet og afslapning. Og du opnår en håndgribelig ændring, som markant vil forbedre dit arbejdsliv og din evne til at lede dig selv og andre mennesker. 

Med mindfulness lærer du at holde fokus i en travl hverdag

 • Skab bedre resultater gennem nærværende ledelse
 • Minimer stress ved bedre håndtering af dit fokus og dine følelser
 • Blive en dygtigere forandringsleder med større overblik
 • Lær at præstere mere med mindre indsats

Forløbet omfatter et intensivt retreat onsdag kl. 11 – fredag kl. 13 på Comwell Kellers Park og efterfølgende onllne selvstudie i 7 uger med opfølgende online videoer og opfølgende online møde, som understøtter din træningspraksis. 

Kursets indhold og udbytte

Med dette forløb kommer du bogstavelig talt i et mentalt træningscenter. Du bliver introduceret til de mentale strategier, som er grundlæggende for mindfulness-traditionen og du lærer hvordan mindfulness bliver omsat til handling i dit arbejdsliv og dit lederskab. Du får indsigt i hvordan mindfulness hjælper dig til at skærpe dine mål, dine prioriteter og din planlægning og hvordan du opnår større arbejdsglæde og effektivitet. 

Forløbet fokuserer på fem aspekter af din personlige udvikling:

Mental skarphed: Du bliver bedre til at prioritere, din koncentration skærpes og din effektivitet styrkes. Du lærer, hvordan du håndterer ydre påvirkninger, og hvordan du undgår at lade dine følelser styre dine reaktioner.

Selvindsigt: Gennem mindfulness lærer du både dine styrker og svagheder at kende. Du finder din individuelle kilde til energi og engagement og styrker evnen til selvledelse og motivation.

Nærvær: Du er mere til stede i forhold til den konkrete opgave og de mennesker, der er involveret. Du ser muligheder og styrker i situationer og mennesker. Du opnår en forstærket evne til at udvikle og udfolde den enkeltes potentiale.

Selvdisciplin: Du får styrke til at gå nye veje og prioritere skarpere. Du bliver i stand til at se dine mål klarere og kan skrælle det uvæsentlige væk. Du reducerer overspringshandlingerne.

Intuition: Du opnår en skærpet evne til at prioritere den del af lederskabet, der skaber størst værdi for forretningen. Du bliver bedre til at bruge din egen intuition, træffe beslutninger og handle med den nødvendige kraft.

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der ud fra en veldokumenteret metode ønsker at skærpe din koncentrationsevne, øge din effektivitet og styrke din robusthed.

Eksamen og diplom

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Pris

Medlemspris: 18.300 kr. (ex. moms) 

Ikke-medlemmer: 20.400 kr. (ex. moms) 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mindfulness for ledere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,2

Baseret på 18 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Anders Hillerup
03 sep 2019

Kunne godt have tænkt mig at vi have nået alle de "små" kort med strategier. Har læst bogen og kunne godt have tænkt med alle de små kort.

5/5
Helle Færch
03 sep 2019
3/5
Sannie Heckmann
03 sep 2019
Lederne Kompetencecenter
Vermlandsgade 65
2300 København S

Hos Lederne Kompetencecenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret