Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kommunikation for ledere

Ledernes KompetenceCenter
Åben uddannelse
2 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Senest en uge inden kursusstart
Startdatoer
København
30-04-2020 09:00  (Dansk)
12.500 DKK
01-10-2020 09:00  (Dansk)
12.500 DKK
Århus
03-09-2020 09:00  (Dansk)
12.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Kommunikation for ledere

Kommunikation er måske lederens vigtigste redskab. Det er med din kommunikation, du motiverer dine medarbejdere, får gennemslagskraft i din ledergruppe og skaber positive samarbejdsrelationer.

På kurset lærer du at kommunikere klart, målrettet og overbevisende, samtidig med du skaber en god relation til din modtager. Og frem for alt lærer du at kommunikere personligt, så du selv træder tydeligt frem.

Vi ved fra forskning, at ledere, der fremstår som menneskelige og varme, samtidig med de indgyder respekt via deres person og kompetencer, leverer de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at dine kommunikative kompetencer er baseret på viden om både retorik og relationer. Du får indsigt i, hvordan du strukturerer din kommunikation, og du får retoriske værktøjer, der gør din kommunikation knivskarp og giver den gennemslagskraft og retning. Samtidig får du indsigt i, hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati, så du kan motivere andre, flytte holdninger og skabe handling. Kort sagt, lærer du at argumentere både til hjerne og hjerte.

Vi har fokus på træning i praksis gennem mundtlige øvelser, så du får både trænet din evne til at inddrage krop og stemme i din kommunikation og øvelse i, hvordan du gennem din personlige kommunikation skaber troværdighed, bevarer den og bruger den.

Styrk din kommunikationsstil og skab gode samarbejdsrelationer

  • Lær, hvordan du gør din kommunikation tydelig, meningsfuld og engagerende
  • Få indsigt i, hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati og skaber positive relationer
  • Træn din evne til at kommunikere - også med din krop og din stemme
  • Forstå, hvad der skal til for, at du kan motivere andre og skabe handling

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker indsigt i din egen måde at kommunikere på og træning i at kommunikere klart og tydeligt og skabe positive relationer.

Hvem underviser?

Birgitte Dam Jensen er kommunikationsekspert og har arbejdet med retorik, personlig gennemslagskraft, mental robusthed og kropssprog i mere end 15 år. Hun har undervist og trænet ledere og topledere, samt været personlig rådgiver for en håndfuld danske topledere og politikere. Hun har baggrund som skuespiller og har arbejdet som instruktør og dramalærer på Odense Skuespillerskole, og som underviser og coach i Forsvaret. Det sammen med hendes viden om retorik og dramaturgi fra Københavns Universitet, har givet hende en unik forståelse af hvordan ord, krop og energi spiller sammen, når mennesker kommunikerer. Birgitte er en efterspurgt foredragsholder og keynote speaker, og en ofte benyttet ekspert om blandt andet gennemslagskraft og kommunikation i TV, aviser og magasiner. Birgitte har desuden skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder, som hjælper mennesker med at udvikle, styrke og fastholde deres robusthed i en tempofyldt og krævende verden. Konceptet har hun foldet ud i bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”.

Pris

Medlemspris: 11.200 kr. (ex. moms)
Ikke-medlemmer: 12.500 kr. (ex. moms)

Om udbyderen

Ledernes KompetenceCenter

Ledere og ledelse på dagsordenen

Hos Ledernes KompetenceCenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Ledernes KompetenceCenter

Vermlandsgade 65
2300 København S


Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 4 evalueringer

Tina Bøgebjerg Pedersen
(4)
Det var meget bygget op omkring en tale. Jeg kunne godt have tænkt mig at der var andre vinkler
Kirsten Rytter Rosendahl
(5)
Casper Andersen
(4)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikation for ledere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,5)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 494 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: