Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

VVS-installation - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Akademiuddannelser
3 år
Deltid
Sidste ansøgningsfrist: Start august
Startdatoer
Herning
August/september 
Februar/marts 
Holstebro
August/september 
Februar/marts 
Skjern
August/september 
Februar/marts 

VVS-installation - akademiuddannelse

Akademiuddannelse i VVS-installation

Dit udbytte af uddannelsen

Med en akademiuddannelse i VVS-installation bliver du kvalificeret til selvstændigt at projektere, installere og varetage driften af systemer inden for gas og varme, vand/afløb. Du lærer desuden at anvende tidssvarende teknologier og metoder inden for fagområdet.

Disse kvalifikationer åbner muligheden for at søge om autorisation. Sikkerhedsstyrelsen (SIK) har givet grønt lys for at personer med en AU i VVS-installation uddannelse kan opnå de kvalifikationer og kompetencer som Sikkerhedsstyrelsen stiller krav til i forbindelse med autorisationsområdet inden for VVS (VVS-autorisation).

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i VVS installation består af seks obligatoriske moduler (i alt 40 ECTS point) samt et eller flere valgfrie moduler (i alt 10 ECTS point). Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt.

Du kan vælge at gennemføre hele uddannelsen, der sammen med to års relevant erhvervserfaring giver et afgangsniveau på 120 ECTS point. Du kan også nøjes med at læse enkelte moduler, der er særligt relevante for dig.

Målgruppe

AU i VVS-installation er en fleksibel uddannelse rettet mod dig, der er i beskæftigelse og ønsker adgang til at søge om VVS-autorisation

Adgangskrav

Før du tilmelder dig akademiuddannelsen i VVS-installation

For at få adgang til et eller flere fagmoduler på akademiuddannelsen i VVS installation skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse. Følgende uddannelser er relevante i denne sammenhæng:

  • Smedeuddannelsen (med specialer)
  • VVS-uddannelsen

Adgang kan ligeledes gives til indehavere af en grunduddannelse for voksne (GVU eller EVU) inden for de samme fagområder som bekrevet herover.

Erhvervserfaring er et krav

Ansøger skal desuden have mindst 2 års relevant erhvervserfaring. Med relevant erfaring menes erfaring inden for en relevant branche i forhold til VVS-installationsfaget. Relevant erhvervserfaring der er opnået sideløbende eller under den adgangsgivende uddannelse, medregnes ved optagelse på akademiuddannelsen. 

Mulighed for dispensation

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravene, kan du i visse tilfælde få dispensation. Det sker på baggrund af en individuel kompetencevurdering. Har du ikke en relevant adgangsgivende uddannelse, skal du være opmærksom på at matematik på niveau C er påkrævet.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen afhænger af, hvilke moduler du vælger. Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Telefon: +45 96 27 57 00
www.eamv.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om VVS-installation - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: