Akademiuddannelser

Akademiuddannelse i VVS-installation

Længde
2-6 år
Næste startdato
august 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2-6 år
Næste startdato
august 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Erhvervsakademi MidtVest?

Få hands-on-metoder, værktøjer og viden som du kan bruge i dit arbejde

Undervisningen tager udgangspunkt i de opgaver, som du møder i din arbejdsdag

Underviserne har praktisk erfaring fra, og en tæt relation til, erhvervslivet

Startdato

1 tilgængelig startdato

august 2024

  • Holdundervisning
  • Herning

Kursusbeskrivelse

Akademiuddannelse i VVS-installation

Bliv autoriseret VVS-installatør og byg ovenpå din faglighed og kompetencer. Du får værktøjer med i bagagen, så du kan påtage dig ansvaret for længerevarende installationsprojekter og blive en vigtig brik i den grønne omstilling.

Uddannelsen kvalificerer dig til selvstændigt at kunne varetage arbejde med at projektere, installere samt varetage driften af systemer inden for gas og VVS. Du vil kunne lede installationstekniske projekter og håndtere et autorisationsmæssigt ansvar samt projektere, tilrettelægge og styre udførelsen af gas- og VVS-tekniske anlæg og installationer med anvendelse af den nyeste teknologi.

Med autorisationen i hånden kan du starte som selvstændig, være ansat i en større installationsforretning eller arbejde som rådgiver/konsulent.

Du kan vælge at gennemføre hele uddannelsen eller læse enkelte kurser, der er særligt relevante for dig fx i forbindelse med en opdatering af din autorisation.

Indhold

Drømmer du om at projektere, rådgive, samt varetage driften af systemer og installationer inden for VVS og gas området, og herved være en vigtig del af den grønne omstilling? Så kunne VVS-installation være noget for dig.

Efter endt uddannelse så kan du varetage rollen som faglig ansvarlig i autoriseret virksomhed.
På uddannelsen lærer du selvstændigt at kunne varetage at dimensionerer, projektere og drifter alle typer af VVS og gas installationer.

Modulerne på uddannelsen er tilrettelagt som en kombination af undervisningsdage og projekter fra din egen hverdag, hvor vi støtter dit forløb gennem løbende sparring. Undervisningsdagene på akademiet fungerer som en blanding af teori og projekter. Vi har et konstant fokus på at uddannelsen fortsat er relevant for erhvervslivet.

Målgruppe

For at få adgang til et eller flere fagmoduler på akademiuddannelsen i VVS installation skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse. Følgende uddannelser er relevante i denne sammenhæng:

  • Smedeuddannelsen (med specialer)
  • VVS-uddannelsen

Adgang kan ligeledes gives til indehavere af en grunduddannelse for voksne (GVU eller EVU) inden for de samme fagområder som bekrevet herover.

Video

Pris

En akademiuddannelse er som udgangspunkt deltagerbetalt. Det vil sige, at enten du eller din arbejdsplads skal betale for din uddannelse.

Prisen for et kursus varierer. Du kan finde deltagergebyret under hvert kursus.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Akademiuddannelse i VVS-installation
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Erhvervsakademi MidtVest
Gl. Landevej 2
7400 Herning

Styrk dine faglige kompetencer med en efteruddannelse fra Erhvervsakademi MidtVest Efteruddannelse er din mulighed for at styrke dine faglige kompetencer indenfor dit fagområde, eller tilegne dig helt nye færdigheder, som kan få dig videre i karrieren. Hos Erhvervsakademi MidtVest tilbyder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret