E-handel - Bliv e-købmand

Akademi Danmark
Dansk
Akademiuddannelser
København
25.701,66 - 26.395,62 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

E-handel 

Bliv e-købmand 

Drømmer du om at få din egen webshop eller vil du gerne være i stand til bedre at kunne varetage en e-commerce stilling i en større virksomhed? Så er vores kursus i e-handel skræddersyet til dig. Vi klæder dig på til at skabe omsætning.

E-handel der flytter varer

Selvom det at kunne handle online, efterhånden har en del år på bagen, så er det fortsat et område, der vækster kraftigt. Det er nemt, hurtigt og kan klares hjemme fra sofaen. Der er derfor intet at sige til, at det er så populært, som aldrig før.

Med Akademi Danmarks kursus i e-handel lærer du alt det grundlæggende om at bygge en webshop og drive målrettet trafik til den. Vi stiller domænenavn og serverplads til rådighed, så du kan lave din helt egen platform, hvor kunderne kan se og købe dine produkter. Herefter dykker vi ned i de forskellige kanaler, så du efter endt forløb mestrer markedsføring på såvel søgemaskiner, sociale medier og nyhedsbreve.

På forløbet beskæftiger vi os med forskellige værktøjer, som fx Google Analytics, der hjælper dig med at få et stærkt indblik i dine kunder. Vi arbejder med konverteringsoptimering, herunder brugervenlighed og købspsykologi, så du kan omdanne flere af dine besøgende til kunder.

Indhold

Vores forløb er baseret på de mest anvendte digitale kanaler og medier og tager afsæt i aktuelle cases, ny teori og praktiske øvelser. Vi gennemgår bl.a. emner som: 

 • Wordpress
 • Søgeordsoptimering
 • Annoncering på Facebook
 • Sociale Medier
 • Google Ads
 • Reputation marketing
 • e-jura
 • Krisekommunikation
 • Nyhedsbreve
 • Konverteringsoptimering
 • Affiliate marketing
 • Google Analytics

Praktisk information

Kurset løber i 6 uger og er et fuldtidsstudie, der er normeret til 10 ECTS-points. Der er skemalagt undervisning 2-3 dage om ugen og selvstudie de andre dage. Undervisningen foregår hos Cphbusiness centralt i København. Forløbet afsluttes med mundtlig eksamen (frivillig).

Målgruppe

Målgruppen er personer, der gerne vil blive dygtige til digital markedsføring og e-handel. Du behøver ikke at have nogle digitale forudsætninger for at deltage på dette forløb, da underviseren tilpasser undervisningen til dit niveau.

Der er adgangskrav på kurset: Minimum 2 års erhvervserfaring samt en ungdomsuddannelse.

Opfylder du ikke adgangskravet, kan der være andre muligheder for at blive optaget på kurset. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne!

Eksamen og diplom

Undervisningen er tilrettelagt 2 – 3 dage om ugen fra kl. 9 til kl. 14.

Undervisningsfri dage er selvstudie efter lektieplan og evt. gruppearbejde (frivillig).

Undervisningen foregår hos Cphbusiness Søerne.

Forløbet afsluttes med mundtlig eksamen med intern censor. Det er frivilligt, om du vil deltage på denne.

Gennemfører du kurset, bliver du akkrediteret med 10 ECTS-points.

Pris

Prisen for dette kursus er 25.701,66 kr. 

Få kurset bevilget af a-kassen eller jobcentret
Er du ledig kan du få kurset via din a-kasse eller dit jobcenter. På både den landsdækkende og den regionale positivliste har kurset uddannelseskode 37608.

Har du spørgsmål i denne forbindelse, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi hjælpe dig videre.

Om udbyderen

Akademi Danmark

Ekspertviden og dygtig formidling. Dette er grundstenene i et Akademi Danmark kursus. Læg dertil vores praktikgaranti, karriereservice og moderne faciliteter hos Cphbusiness og du er godt på vej til dit næste drømmejob. Hos Akademi Danmark er vi eksperter i e-handel,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Akademi Danmark

Nansensgade 19
1366 København K

Telefon: +45 30 20 70 75

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 10 evalueringer

LNH

Jeg har netop overstået et forløb igennem Akadami Danmark. Foløbet hed E-handel - Online Markedsføring, med læreren Gün. Jeg må ærligt indrømme at jeg absolut ingen forventninger havde til det, men allerede på første dag kunne jeg mærke, at jeg var landet det helt rette sted. Læren formåede, med formidable evner, at gøre lidt måske tunge emner s...

Vis alt
Jannie

Fremragende underviser, Gün fra Akademi Danmark, som giver en meget grundig gennemgang af kursusindholdet, samtidig bliver vi kursister mødt med stor professionalisme, mega stor hensynstagen til vores ambitionsniveau og personlige forventninger. Det bedste 6-ugers selvvalg kursus jeg har været på. Kan anbefales.

Lars

Har netop færdiggjort forløbet, e-handel, hos Gün fra Akademi Danmark, og har været yderst tilfreds. Kompetent, godt humør og masser af energi. Kan absolut anbefales.

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 11 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Katja

Stor læring og sved på panden.

Læs mere
Sia
Sia

Spændende kursus i E-handel

Læs mere
Jannie

Fremragende underviser

Læs mere
LNH
LNH

Langt udover det sædvanlige....

Læs mere