LinkedIn Kursus

Lær at mestre det professionelle sociale netværk

LinkedIn er et medie med mange muligheder. For virksomheder er det vigtigt at virke tiltrækkende på de bedste talenter i landet. Det er også vigtigt at kunne engagere medarbejdere og gøre dem til virksomhedens ambassadører. 
Viser 1-20 af 77
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 77
1
2
3
4

LinkedIn

For virksomheder er det vigtigt at tage højde for de muligheder LinkedIn giver, samt at udnytte dem bedst muligt. Sidder du med ansvaret for LinkedIn i din virksomhed, eller vil du bare gerne vide mere om, hvordan du skaber den bedst mulige profil så undersøg hvilket kursus, der passer til dig og læs mere om LinkedIn som kommunikativt redskab.

LinkedIn Kursus

LinkedIn har eksisteret siden 2002 og har per april 2017 over 500 millioner medlemmer og brugere i verden. For virksomheder er det vigtigt at virke tiltrækkende, som jobsøgende er det vigtigt at have en unik profil og som medarbejder er det vigtigt at udbygge sit netværk. Mange bruger ikke LinkedIn aktivt, og det er en fejl – bl.a. fordi statistikkerne viser, at over halvdelen i dag får job gennem netværk. Og netværk er netop, hvad LinkedIn fordrer –ved at linke medlemmer på kryds og tværs af jobs, uddannelser, osv.

Skab medarbejder engagement og tiltræk talenterne med LinkedIn

Mange store virksomheder er rigtig gode til at skabe engagement på LinkedIn. De skaber engagement blandt deres eksisterende medarbejdere ved at skabe en god virksomhedsprofil, som viser, at det er en fordelagtig arbejdsplads. Derudover highlighter de enkelte medarbejderes succeser i håb om at inspirere andre til at opnå samme resultater. Det personificerer også virksomheden overfor medarbejderne. Disse virkemidler skaber også et kendskab og engagement til den pågældende virksomheds brand fra kommende og mulige medarbejdere. Med andre ord – en udbygget, sammenhængende og interessant LinkedIn profil er en win-win situation, som skaber engagement hos både eksisterende og fremtidige medarbejdere, samt skaber opmærksomhed om brandet.

Brug LinkedIn Strategisk

Kurser i LinkedIn fokuserer ofte på, hvordan en strategisk administration af virksomhedens profil skaber resultater udover det sædvanlige. Der er nemlig mange ting, der er vigtige at huske på, når du administrerer din virksomheds LinkedIn profil.

Der er et bredt udvalg af kurser i LinkedIn og endnu flere i Sociale Medier generelt, og kursernes indhold og varighed varierer alt afhængig af, hvilken en du vælger. Typisk vil du dog blive undervist i emner som:

  • Strategi og målsætning
  • Planlægning af kampagner
  • Video og foto
  • Employee Ambassadors
  • Employer Branding/Advocacy
  • Fra følgere til kunder
  • Annoncer og sponsoreret indhold
  • Opfølgning og evaluering af resultater
Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen