AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Social Media Manager

Længde
10 dage
Pris
6.472 DKK Momsfri
Næste startdato
19 august, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
10 dage
Pris
6.472 DKK Momsfri
Næste startdato
19 august, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

19 august, 2024

 • Holdundervisning
 • Kolding
 • Dansk

16 september, 2024

 • Holdundervisning
 • Kolding
 • Dansk

13 januar, 2025

 • Holdundervisning
 • Kolding
 • Dansk

31 marts, 2025

 • Holdundervisning
 • Kolding
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

sociale_medier_kursus_uddannelse.jpgDu bliver undervist af 7 eksperter i sociale medier. Du lærer, hvordan du skaber interaktion på dine opslag, træffer de strategiske beslutninger og i praksis producerer grafik og video.

Social Media Manager er uddannelsen, hvor du bliver undervist af eksperter i sociale medier, som til dagligt er ude og løse opgaver for deres kunder. De har den praktiske erfaring, som gør, at de kan lære dig alt lige fra at lave en social medie strategi og til lave Facebook-annoncer eller filme en video med din iPad. På denne uddannelse får du ikke blot teorier og kommunikationsmodeller, men du arbejder derimod med sociale medier i praksis. Du bliver dygtig til at anvende de sociale medier ved at bruge værktøjerne.

Du lærer at kommunikere til den rette målgruppe og vælge den rigtige platform til din målgruppe - ligesom du får forståelse for at arbejde med din vinkel og dit brand.

Modulerne på forløbet Social Media Manaager:

 • SoMe-strategi -strategi for sociale medier
 • Adfærdsdesign og Nudging på de sociale medier
 • Facebook – værktøjer og teknikker
 • Facebook-annoncering
 • Instagram, TikTok, LinkedIn og YouTube
 • Jura og GDPR for sociale medier
 • Grafik og video til de sociale medier

Der bliver løbende justeret på både underviserteam og indhold på uddannelsen, sådan at du altid får den mest relevante viden. Derfor er dette ikke den endelig uddannelsesplan, der kan være ændringer i både rækkefølge og indhold.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

På Social Media Manager giver dig en bred indgang til marketing med sociale medier, du får du overblik over strategien på de sociale platforme. Det vil sige, at du kommer rundt om alle de væsentlige emner indenfor sociale medier. Du lærer om f.eks. om community management, algoritmer, hashtags, influencermarketing, organiske indhold med bedre reach og ROI. Samtidig kan du begynde at løse flere social media opgaver in-house uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du får kompetencerne til at kommunikere præcis dén historie du ønsker at fortælle i de sociale medier. Her kommer du ind og vurderer, hvilke sociale netværk, communities, blogs, medieplatforme mm., der skal være en naturlig del af virksomhedens kommunikation, image og brand. Du lærer at lave indhold, den gode tekst eller video’en til Facebook opdateringen, og du får tips og tricks til hvordan din virksomhed gør brug af Linkedin og Tiktok.I forhold til hvad der er lovgivning om copyright og sociale medier, så lærer du at undgå faldgrupperne.

Du får kendskab konkrette social medie værktøjer, som f.eks. Facebook Ads manager (Power editor), der bruges tilFacebook-annoncering. Du får praktisk erfaring med online annoncering på Facebook og Instagram. Efter kurset er du klar til at samarbejde med et performance marketing bureau om annoncering på Facebook og Instagram.

Kommunikation på sociale medier kræver en bred viden og forståelse for forskellige discipliner. På Social Media Manager får du en grundlæggende forståelse for alle discipliner og hele kunderejsen. Det vil sige, at du får overblik over essentielle sociale medier, og du lærer, hvordan de sociale medier adskiller sig fra hinanden. Succeskriteriet for denne uddannelse er, at når du forlader uddannelsen, så er du klar til at dykke dybere ned i de emner, der er mest relevante for dig. Det vil sige, at du kan begynde på specialisering indenfor udvalgte marketing emner.

{snippet relaterede-kurser}

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Deltagerne får den trykte bog; Facebook Annoncering, som er skrevet af Halfdan Timm. Bogen har en værdi af 895,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du et opslagsværk, som du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praktisk brug i din virksomhed.

Facebook meta ads

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der skal arbejde professioneltmed sociale medier som kommunikationskanal i din virksomhed, og som gerne vil have en dybere indsigt i præmisserne for at arbejde strategisk og praktisk med de forskellige medieplatforme. Du kan have viden om kommunikation fra en teoretisk uddannelse og have brug for at få den praktiske erfaring med de konkrette digitale værktøjer.Dette kursus henvender sig til dig som arbejderi eller som ønsker at arbejde i den merkantile sektor.

Hvis du også arbejder med web marketing, så kan du med fordel tageIBC'sgrunduddannelse i online markedsføringDigital Marketing Manager.

Pris

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:
Modul 1: 19.- 20. august
Modul 2: 9.- 10. september
Modul 3: 30. september- 1. oktober
Modul 4: 21.- 22. oktober
Modul 5: 11.- 12. november

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:
Modul 1: 16.- 17. september
Modul 2: 7.- 8. oktober
Modul 3: 4.- 5. november
Modul 4: 25.- 26. november
Modul 5: 16.- 17. december

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:
Modul 1: 13.-14. januar 2025
Modul 2: 3.-4. februar 2025
Modul 3: 24.-25. februar 2025
Modul 4: 17.-18. marts 2025
Modul 5: 7.-8. april 2025

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:
Modul 1: 31. marts - 1. april 2025
Modul 2: 22.-23. april 2025
Modul 3: 12.-13. maj 2025
Modul 4: 26.-27. maj 2025
Modul 5: 16.-17. juni 2025

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Social Media Manager
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Heidi Dahl Neumann, Indehaver af Happy Horse rideudstyr
22 mar 2017
Viden om markedsføring på web og især sociale medier er altafgørende for en virksomhed som min, hvor kunderne er unge piger, der har heste. Dem møder jeg på Facebook

Hvis jeg kunne, var jeg på IBC hele tiden. Jeg har taget kurser i år og sidste år, som har gjort mig helt afhængig at være der i de fede rammer og få masser af viden og træning,...

Vis alt
IBC Kurser og Konsulenthus
Birkemosevej 1
6000 Kolding

IBC Kurser og Konsulenthus

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret