Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Startdatoer
Kolding
24-08-2021 09:00  (Dansk)
5.848 DKK
20-09-2021 09:00  (Dansk)
5.848 DKK

Kursusbeskrivelse

Ung-fyr_seo_300x250.jpgDu bliver undervist af 7 eksperter i sociale medier. Du lærer, hvordan du skaber interaktion på dine opslag, træffer de strategiske beslutninger og i praksis producerer grafik og video.

Social Media Manager er uddannelsen, hvor du bliver undervist af eksperter i sociale medier, som til dagligt er ude og løse opgaver for deres kunder. De har den praktiske erfaring, som gør, at de kan lære dig alt lige fra at lave en social medie strategi og til lave Facebook-annoncer eller filme en video med din iPad. På denne uddannelse får du ikke blot teorier og kommunikationsmodeller, men du arbejder derimod med sociale medier i praksis. Du bliver dygtig til at anvende de sociale medier ved at bruge værktøjerne.

Du lærer at kommunikere til den rette målgruppe og vælge den rigtige platform til din målgruppe - ligesom du får forståelse for at arbejde med din vinkel og dit brand.

  • Strategi for sociale medier.
  • Influencer marketing.
  • Facebook – værktøjer og teknikker.
  • Facebook-annoncering.
  • Shitstorms og krisestyring.
  • Måling, KPI'er og ROI på sociale medier.
  • Instagram, LinkedIn og YouTube.
  • Jura og GDPR for sociale medier.
  • Video til de sociale medier.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

På Social Media Manager kommer du i dybden med strategien på desociale platforme.Du får kompetencerne til at kommunikere præcis dén historie du ønsker at fortælle i de sociale medier. Her kommer du ind og vurderer, hvilke sociale netværk, communities, blogs, medieplatforme mm., der skal være en naturlig del af virksomhedens kommunikation, image og brand.

Du lærer at lave indhold, den gode tekst eller video’en til Facebook opdateringen og du får tips og tricks til hvordan din virksomhed gør brug af Linkedin.Du får kendskab konkrette social medie værktøjer,som f.eks. Facebook Ads manager (Power editor), der gør det muligt at lave effektiv Facebook-annoncering.

Når din virksomhed bliver ramt af en shitstorm eller kritik i de sociale medier, så er du forberedt og har værktøjerne til at ride stormen af.I forhold til hvad der er lovgivning om copyright og sociale medier, så lærer du at undgå faldgrupperne.

Endeligt lærer du at måle ROI af virksomhedens indsats på sociale medier, så det bliver klart, hvad udbyttet af at være tilstede i de sociale medier er.

Underviseren fortæller

UNDERVISEREN FORTÆLLER

Hør Camilla Stemann Jensen fortælle om Social Media Manager uddannelsen. Under dit underviserteam her på siden kan du læse mere om de andre undervisere på forløbet, og du kan se film, hvor de fortæller om deres undervisning.

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Deltagerne får den trykte bog; Facebook Annoncering, som er skrevet af Halfdan Timm. Bogen har en værdi af 895,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du et opslagsværk, som du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praktisk brug i din virksomhed.

facebook annoncering bog

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der skal arbejde professioneltmed sociale medier som kommunikationskanal i din virksomhed, og som gerne vil have en dybere indsigt i præmisserne for at arbejde strategisk og praktisk med de forskellige medieplatforme. Du kan have teoretisk viden fra en akademisk uddannelse og have brug for at få den praktiske erfaring med de konkrette digitale værktøjer.

Pris

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:
Modul 1: 24.-25. august
Modul 2: 14.-15. september
Modul 3: 5.-6. oktober
Modul 4: 26. - 27. oktober
Modul 5: 16.-17. november

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.25:
Modul 1: 20.-21. september
Modul 2: 11.-12. oktober
Modul 3: 1.-2. november
Modul 4: 22. - 23. november
Modul 5: 13.-14. december

Om udbyderen

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Heidi Dahl Neumann, Indehaver af Happy Horse rideudstyr
(5)
Hvis jeg kunne, var jeg på IBC hele tiden. Jeg har taget kurser i år og sidste år, som har gjort mig helt afhængig at være der i de fede rammer og få masser af viden og træning,” siger Heidi Dahl Neumann fra Skærbæk mellem Fredericia og Kolding. I nogle år havde jeg andre aktiviteter, så Happy Horse var ved siden af, men da jeg afviklede dem ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Social Media Manager

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: