Boost din karriere med sociale medier
24 jan 2023

Boost din karriere med sociale medier

Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, BeReal, Snapchat, Twitter.... udbuddet af sociale medier er de sidste år ekspanderet med høj hastighed og mulighederne med dem er efterhånden utallige. Men hvordan kan de sociale medier bruges i karriere øjemed? 

Her på siden har vi samlet artikler med tips og tricks til hvordan du kan bruge de sociale medier til at booste dine karriere. Vi introducerer dig til hvordan du kan få det bedste udbytte af de sociale medier og hvordan du kan gøre dem til en naturlig del af dit arbejde. Du kan bl.a. læse om hvordan de sociale medier kan bruges til jobsøgning og hvordan de rent strategisk kan bruges i et virksomhedsperspektiv. Læs artiklerne nedenfor og bliv klogere på de sociale medier og dine muligheder med dem.


LinkedIn er og bliver et værdifuldt værktøj til din jobsøgning, der kan hjælpe dig et godt skridt videre på vejen mod nyt job.

Få gode råd til, hvordan du via din LinkedIn profil kan blive fundet af potentielle arbejdsgivere og rekrutteringsfirmaer.

Læs artiklen her

Det kan være svært at vide, hvordan du kan udnytte de sociale medier, og gøre dem til en helt naturlig del af dit daglige arbejde.

Læs artiklen og bliv klogere på, hvordan du kan bruge sociale medier og disse værktøjer som en del af din strategi.

Læs artiklen her

Uanset om du er en del af en stor eller lille virksomhed, er det vigtigt, at organisationens positionering og image sidder lige i skabet.

Læs artiklen og få syv gode råd til, hvordan man med Social Media Marketing kan profilere virksomheden bedst muligt.

Læs artiklen her

87% af vores besøgende bruger sociale medier mens de er på arbejde. Dette er en tendens, der ikke er særlig populær hos arbejdsgiverne.

Vi har fundet 5 gode undskyldninger for, hvorfor det giver god mening at benytte de sociale medier i arbejdstiden.

Læs artiklen her

Sociale medier en en god mulighed for en virksomhed i forhold til at skabe relationer til kunder såvel som en række andre interessenter.

Læs artiklen og få kendskab til de ansvarsområder, som Social Media Marketing inkluderer, samt hvilke muligheder du får.

Læs artiklen her

Ønsker du at lære mere om sociale medier og online markedsføring, så du er klar til en fremtiden inden for denne branche?

Vi har samlet en oversigt over relevante kurser i online marketing og kommunikation, der kan tage din karriere til nye højder.

Se oversigten her

Senest opdateret: 24 jan 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 09-01-2023

7 tips til en karriere i udlandet

Vil du gerne gøre karriere i udlandet? Det er en rigtig god måde at skabe sig et attraktivt CV på, ligesom du også får rigtig mange personlige kompetencer med dig rygsækken. Her får du 7 tips til, hvordan du kommer i gang. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Sådan får du succes med virtuelle events

Gør dit første - eller bare dit næste - virtuelle event til en kæmpe succes.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

10 tips til dig, der arbejder med sociale medier

Man kan efterhånden ikke komme udenom sociale medier som virksomhed. Men hvad bør man selv overveje, så man får det optimale ud af sit arbejde? Og hvordan optimerer man eventuelt sin indsats? Kursusfabrikken giver dig svaret i denne artikel.  

Læs mere
Sidst opdateret 01-12-2022

Derfor bør I benytte Influencer Marketing

De fleste har stiftet bekendtskab med influencer marketing i privat sammenhæng, og flere virksomheder får fortsat øjnene op for brugen af influencer marketing. Men hvorfor bør man som virksomhed benytte Influencer Marketing? Vi har spurgt Daniel Ishøj Nielsen fra Represented by Bloggers Delight.

Læs mere