Find det rette Facebook kursus for dig

SoMe. Virksomheders tilstedeværelse på de sociale medier bliver vigtigere og vigtigere i den digitale verden vi lever i. Det kræver en bestemt viden og kendskab til hvordan Facebook bruges professionelt og udnyttes til dets fulde potentiale. 
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 80
1
2
3
4
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

Tag et Facebook kursus og lær hvordan du bruger det professionelt

Flere og flere virksomheder kommer på de sociale medier, og ikke alle finder det lige let at bruge de sociale medier i en professionel sammenhæng. Ved tilstedeværelse på sociale medier skaber det store krav til virksomhederne i forhold til hvad de vælger af indhold, om de er gode til at svare brugerne på kommentarer og om de forstår at udnytte mediet til dets fulde potentiale. Derfor er der et bredt udbud af Facebook kurser, som henvender sig til dig der mangler den rette viden og specifikke kompetencer til at håndtere dette medie.

Facebook kursus - Professionel brug af Facebook

Hvorfor er det vigtigt at tage et kursus i brugen af Facebook?

De fleste af os har en Facebook profil og bruger mediet dagligt til at komme i kontakt med venner og familie. De fleste finder ingen problemer i at bruge mediet til privat brug, men kravene og mulighederne ændre sig fuldstændigt i et professionelt perspektiv. Idet en virksomhed opretter en Facebook profil stiller det store krav til ens tilstedeværelse, både i forhold til hvad man vælger af indhold, men også hvor god man er til at svare folk på deres spørgsmål og hvilken tone man skriver i. 

Mediet giver tonsvis af muligheder: det bliver pludseligt muligt at interagere med sine kunder på en helt anden måde end før. Pludselig står man i øjenhøjde med sine forbrugere og det skaber mulighed for at knytte tæt bånd som kan skabe værdi for virksomheden. Dog er der også visse udfordringer at tage højde for, for eksempel kan man ikke styre indholdet og aktiviteten på siden, hvilket skaber usikkerhed og utryghed. 

Hvad er dit udbytte?

Ved at tage et Facebook kursus får du værktøjerne til at håndtere disse udfordringer og udnytte mediets potentiale. Du vil blandt andet lærer hvordan du strategisk kan bruge Facebook til markedsføring og annoncering. Derudover vil du lærer hvor meget tid du skal afsætte til at administrere profilen, samt budgetmæssigt hvor meget der skal afsættes til styring af Facebook profilen. 

Hvad bliver du undervist i?

På et Facebook kursus vil du først og fremmest blive undervist i hvordan du sammensætter en relevant social media strategi for din virksomheds Facebook profil. Herefter vil du blandt andet blive undervist i målgruppe analyse, for at tilrettelægge kommunikationen effektivt. Dog er det ikke ens betydende med at den måde du tilrettelægger kommunikationen er den måde modtageren vil forstå budskabet på den måde, men du vil lærer hvordan du bedst muligt når ud til din målgruppe via Facebook. Derudover vil du blive undervist i hvordan du bevarer en god relation til eksisterende følgere, men også hvordan du kan skaffe nye følgere og dermed nye kunder. Annonceringsmulighederne på Facebook er mange, hvorfor der også vil blive undervist i dette. Remarketing på Facebook handler blandt andet om hvordan du rammer præcis de personer der har været inde og kigge på din virksomheds Facebook profil, som også vil være et af de emner der bliver taget op i undervisningen. Derudover vil du blive undervist i hvordan Facebook adskiller sig fra sine konkurrenter: Instagram, Twitter, Snapchat osv. 

Hvis dette har vakt din interesse, eller hvis du går og overvejer at indtræde de sociale medier rent professionelt, så læs mere om vores enkelte kurser og find det der passer dig bedst. Vi har et bredt udvalg af forskellige Facebook kurser, alt efter hvad dine behov og ønsker er.