Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Facebook Ads Manager

IBC Kurser og Konsulenthus
Kursus
2 dage
Dansk
Startdatoer
Kolding
06-12-2022 09:00  (Dansk)
5.899 DKK
14-03-2023 09:00  (Dansk)
5.899 DKK
13-06-2023 09:00  (Dansk)
5.899 DKK

Facebook Ads Manager

faccebook_ads_annoncering_2021.jpgLær effektiv annoncering på Facebook, så du målretter din virksomheds reklame og budskab til den rigtige målgruppe - og skaber værdi for din forretning.

Vil du lære at annoncere mere effektivt på Facebook? Vil du lære at arbejde med avanceret målretning? Vil du fordybe dig i annoncering to hele dage, så du kan forbedre din indsats?

På Facebook annoncering manager dykker du helt ned i den store værktøjskasse med forskellige metoder til annoncering på Facebook. Du lærer at navigere rundt i Facebooks annonceadministrator, så du endegyldigt kan droppe Boost-knappen. Du kommer også dybden med emner som kampagnemålsætninger, målretninger, brugerdefinerede målgrupper og meget andet.

Mange annoncerer på Facebook. De færreste gør det på baggrund af en konkret strategi. På kurset i Facebook Manager bliver din indsats løftet til et højere niveau gennem et fokus på strategisk brug af data, arbejdsgange, rutiner og automatiseringer - alt sammen noget, som gør dig mere effektiv og målrettet i din annoncering.

Kurset er et praktisk orienteret kursus med fokus på den tekniske del af Facebooks annoncesystem. Det vil sige at fokus primært er på hvordan du får dit indhold distribueret ud; ikke på selve indholdet.

 • Annoncesystemets opbygning
 • Facebook Ads Manager (tidligere Power editor)
 • Kampagnemålsætninger
 • Målgruppe og segmentering
 • Facebook Pixel & retargeting
 • Brugerdefinerede målgrupper
 • Evaluering af annoncekampagner
 • Annonceringsstrategi
 • Automatiseringer
 • Smart brug af data
 • Konverteringshændelser
 • Effektmåling

Eksamen og diplom

Målgruppe

Kurset er for dig, der er administrator af virksomhedens Facebookside og forudsætter en vis fortrolighed med Facebook. Du har måske allerede strategien på plads, men mangler dybere indsigt i alle dine muligheder inden for annoncering eller også er du selvstændig eller jobsøgende inden for markedsføring?

Hvis du er helt ny til web marketing, så kan du med fordel tageIBC'sgrunduddannelse i online markedsføringDigital Marketing Manager. På denne uddannelse indgår Facebook annoncering som et afflere fag på uddannelsen.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Efter kurset vil din virksomhed formå at bruge verdens største sociale medie til yderligere vækst – både til at få nye kunder, men i lige så høj grad til at forbedre fastholdelsen af eksisterende. I kan bruge de redskaber, der er en forudsætning for et positivt afkast med Facebook-annoncering. Du lærer, hvordan du evaluerer dine kampagner og optimerer, så profitabiliteten forbedres. Du kommer på forkant med udviklingen, så du fremover får mest muligt ud af din Facebook annoncering.

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Deltagerne får den trykte bog; Facebook Annoncering, som er skrevet af underviseren Halfdan Timm. Bogen har en værdi af 895,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du et opslagsværk, som du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praktisk brug i din virksomhed.

facebook business manager ads

Underviseren fortæller

Underviseren fortæller

Mød underviseren Anders Pedersen. Anders er Facebook advertising specialist hos WeMarket og en blændende formidler. Se videoen og bliv klogere påindholdet og udbyttet ved at deltage på programmet Facebook Ads Manager.

Pris

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

6. - 7. december 2022

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

14. - 15. marts 2023

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

13. - 14. juni 2023

IBC Innovationsfabrikken

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Facebook Ads Manager
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

IBC Kurser og Konsulenthus

IBC Kurser og Konsulenthus

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til IBC Kurser og Konsulenthus

IBC Kurser og Konsulenthus

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Helle Goller, Digital Marketing Specialist, DGI
Super godt hands on kursus, hvor du virkelig får fingrene i systemet. Kompetent og engagerende underviser, med stor viden om hvad der rykker. Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden, gør, at man kan gå i gang med det samme!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Facebook Ads Manager

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 54 evalueringer
Se alle evalueringer