Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Oplæringsansvarlig – Få det bedste ud af din elev

Aarhus Business College
2 dage
Dansk
Kursus
Århus
3.995 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Aarhus Business College?

Alle onlinekurser er
e-certificerede

Viden der gør din hverdag nemmere

Kompetente undervisere der hjælper dig hele vejen

Kursusbeskrivelse

Kursus i elevoplæring - Få det bedste ud af din elev

Bliv den bedste mentor

Er du oplæringsansvarlig for elever i virksomheden og sidder du med spørgsmål om, hvad din elev egentlig skal opnå i løbet af praktikken? Er du i tvivl om, hvordan du bedst støtter, motiverer, inspirerer og udfordrer eleven, så du får det bedste frem i hende/ham? På kurset “Oplæringsansvarlig - få det bedste ud af din elev” får du svar på netop dette samtidig med, at du får indsigt i, hvad indholdet af den undervisning, som eleven modtager på skoleopholdene, består i og, hvordan elevernes fagprøve foregår med videre.

Målet med kurset er, at du får et indgående kendskab til den undervisning, eleven modtager i praktiktiden, herunder projektarbejdsformen og fagprøven inden for det merkantile område. Ligeledes lærer du at arbejde med forskellige kommunikations- og samarbejdsformer, og du bliver klogere på, hvordan du skal anvende spørgeteknik og coaching. Du bliver altså klogere på skoleforløbene under elevens 2-årige elevtid med særligt fokus på den afsluttende fagprøve.

Dit udbytte af kurset 

Efter kurset vil du have styrket:

  • dit kendskab til, hvad eleven skal nå i praktiktiden.
  • din viden om, hvordan du kan tilrettelægge og gennemføre elevens praktikperiode i virksomheden.
  • dit kendskab til, hvordan du som rollemodel påvirker elevens motivation.
  • din evne til at kommunikere ved hjælp af spørge- og samtaleteknik, aktiv lytning og kropssprog.

Efter kurset er du i stand til at sikre, at fremtidige praktikperioder bliver tilrettelagt optimalt, så progressionen i elevens udvikling sikres og du får det bedste frem i den enkelte elev.

For virksomheden betyder det, at oplæringen af elever er mere effektiv. Eleven vil i løbet af kortere tid kunne indgå på lige fod med en færdiguddannet arbejdskraft, der bidrager fuldt ud til at skabe vækst og indtjening for virksomheden.

Indhold på kurset

Undervisningen består af 2 hele kursusdage og foregår frakl. 08.30-15.30.

Du arbejder med tilrettelæggelse af optimale praktikforløb, der sikrer elevens progression hen over den 2-årige praktikperiode og der veksles mellem teoretiske oplæg, eksempler og øvelser.

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart. Som udgangspunkt skal der minimum være 20 deltagere.

Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.

Målgruppe

Kurset er udviklet til uddannelsesansvarlige for elever inden for handels- og kontoruddannelserne, som er i tvivl om forskellige aspekter ift. elevtiden og fagprøven mv. Det henvender sig primært til administrativt personale i private handels- og kontorvirksomheder og for administrativt personale i offentlige virksomheder.

Vi anbefaler, at I deltager 2 personer fra hver virksomhed/institution, så det er muligt at arbejde sammen med en kollega i et makkerskab omkring udviklingen af optimale elevforløb.

Video

Eksamen og diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er 3.995 kroner ekskl. moms.

Prisen er inklusiv fuld forplejning.

Om udbyderen

Aarhus Business College

Kurser & efteruddannelse ved Aarhus Business College

Aarhus Business College tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Ledelse Sprog og kommunikation Regnskab IT Du kan tage et kursus på flere forskellige måder: På Campus Sønderhøj i Aarhus Du har mulighed for at tage...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Oplæringsansvarlig – Få det bedste ud af din elev

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Pia Hjortshøj Knudsen, kursist

"På kurset var der en god veksling mellem teori og praktiske øvelser, hvor vi blandt andet arbejdede med cases. Der var også to elever, som med deres egne ord fortalte, hvad der er vigtigt for dem. Der er kommet nogle guldkorn frem om ting, som man skal have fokus på."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: