AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Tastaturbetjening ved brug af 10-fingersystem

Længde
3 dage
Pris
600 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 april, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Online
Længde
3 dage
Pris
600 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 april, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Aarhus Business College?

Alle onlinekurser er
e-certificerede

Viden der gør din hverdag nemmere

Kompetente undervisere der hjælper dig hele vejen

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

2 april, 2024

  • Online
  • Online

5 august, 2024

  • Online
  • Online

1 oktober, 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

tastaturbetjening ved brug af 10 fingersystemTastaturbetjening ved brug af 10-fingersystem

Vil du gerne optimere din arbejdsindsats ved at benytte 10-fingersystemet og computerens genvejstaster til at indskrive tekster?

På kurset lærer du at anvende tastaturet mere effektivt og rationelt, benytte genvejstaster og med høj hastighed indtaste tekster med en lav fejlprocent.

Du får desuden indblik i, hvordan du bedst muligt indretter en ergonomisk korrekt arbejdsplads med det formål at forebygge computerrelaterede slitageskader.

Kurset er for alle, som arbejder med eller ønsker at arbejde administrativt med virksomhedens skriftlige korrespondance og i den forbindelse har behov for en indføring i anvendelsen af 10-fingersystem.

Dit udbytte

Efter kurset kan du skrive blindskrift med det klassiske 10-fingersystem. Du skal lære at betjene tastaturet uden at kigge på det. Det giver dig mulighed for øge din skrivehastighed væsentlig, og du kan lade øjnene fokusere på skærmen eller på andre opgaver, mens du skriver.

  • Du lærer at taste meget hurtigere på dit tastatur uden at lave fejl og konstant at læse korrektur.
  • Du lærer at taste uden at kigge på dit tastatur. Det betyder at du kan kigge på et manuskript og skrive direkte hvad der står på det, uden at skulle skifte fokus for hvert ord, sætning eller afsnit.
  • Du vil opleve at din hverdag ved tastaturet bliver meget mere effektiv, når du ikke mere skal lede efter tasterne – de “sidder bare i fingrene”.
  • Du kan lære at skrive en e-mail eller et dokument på langt under den halve tid af, hvad du er vant til – eller at beskrive en idé inden du glemmer den igen.

Målgruppe

Kurset er for alle, som arbejder med eller ønsker at arbejde administrativt med virksomhedens skriftlige korrespondance og i den forbindelse har behov for en indføring i anvendelsen af 10-fingersystem.

Eksamen og diplom

Efter endt forløb får du et kursusbevis fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et kursusbevis fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er mellem 600,00 - 1542,15 kr.-

Prisen afhænger af, hvilken uddannelsesbaggrund du har. Kurset er særligt fordelagtigt for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse).

Kursister med en videregående uddannelse samt ledige, hvor jobcenteret betaler, får ikke tilskud og skal derfor betale fuld pris for kurset.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Tastaturbetjening ved brug af 10-fingersystem
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus Business College
Sønderhøj 28
8260 Viby J

Brugbare værktøjer, du kan bruge i morgen

Tag et relevant kursus hos Aarhus Business College, når det passer dig   På Aarhus Business College kan du nemt og hurtigt få nye eller opgraderede kompetencer. Dyk ned i vores brede udvalg af kurser, som strækker sig fra økonomi...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret