Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 28
12

Meditation

Find din indre ro og skab glæde i hverdagen med meditation

Forskning viser, at daglig meditation og mindfulness kan modvirke stress, skærpe din koncentrationsevne og skabe mere glæde og overskud i hverdagen. Når du mediterer opnår du en større ro og samtidig arbejder du med dig selv. Du skaber en forbindelse til dit indre selv, som du ellers ikke kommer i kontakt med i en stresset og hektisk hverdag. 

Med et kursus i meditation vil du hurtigt opleve og mærke målbare resultater - både i dit arbejde, men også i din hverdag og i dit forhold til dig selv. 

Hvad er dit udbytte med et kursus i meditation?

Med et kursus i meditation vil du få redskaber og værktøjer til at kunne udføre daglige meditations- og mindfulness øvelser i din hverdag. Du får korte øvelser, som du kan bruge i en stresset og hektisk arbejdsdag, hvor der ikke er meget tid til at finde ro eller fordybe sig. Med blot 10 minutters mediation eller mindfulness hver dag vil du opleve, at du har skabt en dybere kontakt til dig selv, som gør, at du opnår en større selv-indsigt og dermed bedre kan navigere efter dit indre kompas. 

Efter endt kursus og ved daglig brug af de redskaber og øvelser, du får i kurset, vil du kunne se og mærke effekter som: 

 • Nedsat stress
 • Øget koncentration
 • Større glæde og lykkefølelse
 • Styrket velvære
 • Dyb bevidsthed og kontakt til dit indre selv
 • Selvudvikling
 • Meningsfuldhed
 • Bedre retning i livet

Hvem henvender kurset sig til? 

Kurser i meditation henvender sig personer, der oplever problemer med stress og mistrivsel i hverdagen og i arbejdslivet og gerne vil opnå en større ro samt mere overskud i hverdagen. Meditation er for alle, og derfor er der heller ingen forudsætninger eller krav for at kunne deltage i et meditationskursus. 

Hvad er indholdet på et kursus i meditation?

Der findes mange kurser i meditation, og derfor vil indholdet på det enkelte kursus også variere i forhold til kursusudbyder, længde og underviser. Alligevel vil der være en række fællestræk og temaer, som går igen på de forskellige kurser, og du vil typisk opleve at blive introduceret og undervist i: 

 • Oplæring i meditation og mindfulness
 • Åndedræts- og vejrtrækningsøvelser
 • Hjemmeøvelser og træning
 • Måling af din stress og trivsel gennem dagbogsførelse

Du kan læse meget mere om indholdet på kurserne under den specifikke kursusbeskrivelse, inden du bestiller kurset. Du kan også tage kontakt til kursusudbyderen, hvis du ønsker at få uddybet, hvad I kommer omkring, eller hvis der er noget særligt, du ønsker at gennemgå. 

Firmakurser i meditation

Som beskrevet har meditation vist sig at have stor betydning og mærkbare resultater for personer, der lider af stress eller mistrivsel og ønsker mere overskud og glæde i hverdagen. Der er særligt mange medarbejdere, der lider af stress og uro i deres arbejdsliv, og også her har meditation vist sig som et effektivt redskab i forhold til at styrke koncentrationen og skabe et øget fokus i arbejdslivet. 

Det er derfor blevet mere og mere populært med virksomhedskurser i meditation for organisationer, afdelinger og teams, der ønsker investere i deres ledere og medarbejders trivsel. 

Med et virksomhedskursus i meditation lærer I, hvordan I opbygger meditation som en vane i jeres hverdag og skaber et rum, hvor medarbejdere kan trække sig tilbage og gennem diverse øvelser en større ro i et stresset arbejdsliv. 

Tag kontakt til din kursusudbyder og hør nærmere om muligheden for at få et skræddersyet virksomhedskursus i meditation. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Bliv skarp på Business Cases - J...

"Kurset kan varmt anbefales - uanset om man er i det private eller det offentlige. Det giver konkrete anbefalinger, som man kan bruge i arbejdet med egne businesscases."

- Merete Petersen , ledelsessekretær i Odder Kommune

Læs mere
Offentlig personaleret

"Det var et utroligt godt og lærerigt kursus, som skabte overblik over området, men som også fik samlet detaljerne op, og fik det seneste nye med. Et kursus, som jeg helt sikkert kan anbefale."

- Claus Molbour

Læs mere
Rådgiveruddannelsen Professional...

"Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, der i deres arbejde har rådgivning af andre. Super kompetente undervisere, der har styr på deres faglighed og formidler den på en virkelig god måde. Man opnår en stor viden om de værktøjer, man har som rådgiver, og hvordan man kan anvende dem. Vi var et hold fra meget forskellige områder, hvilket var meget inspirerende."

- Anja Breddam, specialkonsulent i Roskilde Kommune

Læs mere
Anbefaling fra Charlotte

"Føler mig fuld ud klar til at prøve kræfter som personlig træner – takket været At Work.”

Anbefaling fra Charlotte