Specialistuddannelse til GruppeTerapiLeder

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
Ca. 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Ca. 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

6 maj, 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Gruppe-terapi

GruppeTerapiLeder

På denne uddannelse bliver du uddannet til at lede Gruppe-Terapi

På Specialistuddannelsen til GruppeTerapi Leder, sætter vi fokus på individets udvikling i gruppedynamikken. Sammen kan vi stort set alt! Gruppe-Terapi vinder frem verden over, og når vi har det svært, el. når vi ønsker at være sammen om et bestemt emne el. mål, er det rart at kunne dele med andre – og glæde sig over deres udvikling, samtidigt med at vi føler, mærker og oplever – at andre er der for os og hjælper, støtter og glæder sig over vores udvikling og fremskridt.

Vi er her på jorden – sammen! Hvorfor ikke gøre gavn af det? Ofte vender vi os ind i os selv, når målet et ude af syne og vejen uklar! Men der er mange, som har det lige som dig – og der er mange, som gerne vil hjælpe! Processen i at hjælpe, også selv om man selv har det svært og måske lider, udvikler empati! Denne kærlighed, kan ganske enkelt ses i de enestående hormoner, der udløses i os, når vi giver til et andet menneske – dvs. den, der giver kærlighed – giver kærlighed, venlighed og støtte både til sin næste – og på samme tid bader i det selv! SMART!

Så det mest “egoistiske” du rent faktisk kan gøre, er at være et kærlig og godt menneske – og ved at være det sammen med andre mennesker, kreerer du et uendeligt hav af kærlighed, godhed og varme! Lest do that!

Læs til GruppeTerapi Leder and Feel the Love! Lad andre føle det også, så de kan kreere endnu flere små og store ringe af kærlighed i sig selv, deres eget liv – og blive mere og mere hele menenesker! Det vil vi gerne hjælpe med på denne uddannelse! 

Gruppe Meditation

Gruppe Meditation indgår på den uddannelse. Du indvies i og lærer, forskellige former for energitiske, gruppemeditationer, specielt udviklet til grupper. 

Opgaver og Egen-Terapi + Supervision

Hver elev leder to grupper, under uddannelsen. Den ene på egne hånd og den anden sammen med en medstuderende. Der er krav om 5 egen-terapi timer til terapi og supervision, hos godkendt terapeut. 

Baggrund – Motiviation og Eksempler på Grupper

Vil du gerne hjælpe mennesker og opøve endnu flere talenter til det, så er Gruppe Terapi Leder en god uddannelse for dig. Det er ikke altid let at åbne op alene, og det kan være en stor hjælp at høre andres historier også, mens du åbner op, i det tempo, som er det rigtige for dig! Det kan f.eks. være om emner, som psykisk vold, hvor post traumatisk stress ofte er en tro følgesvend endda mange år efter. Det kan være senfølger efter overgreb. Det kan være mandegrupper, hvor fokus ligger på det at være mand i denne tid! Eller empowering kvindegrupper, der ønsker at sætte fokus på at hele noget op og bygge sig stærke.

Målgruppe

Det er muligt at tage uddannelsen til GruppeTerapi Leder, når du er optaget på, læser el. er færdiguddannet Sexolog & parterapeut.

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til GruppeTerapiLeder
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret