Specialistuddannelse i Meditationslærer

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
1/2 år - 4 moduler á 3 dage
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
1/2 år - 4 moduler á 3 dage
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

2 december, 2024

  • Holdundervisning
  • Online

Kursusbeskrivelse

Meditationslærer

Specialist i Meditation – inkl. de 10 Maha Vidyas

Denne specialistuddannelse er vel nok én af kronerne på værket, når vi taler om transformerende redskaber til selvudvikling. Gennem initiering gives hver enkelt elev indvielsen i denne mere end 5000 år gamle traditionelle meditationsteknik, der tager Tantraen til nye spirituelle højder. De ti initieringer i “De ti kosmiske kræfter” kommer sammen med en dybdegående viden om hver af de ti mahavidyas. Det forventes at hver elev bruger 1 – 2 x 25 min. dagligt på øvelse af teknikkerne, året igennem. Hver initiering/ indvielse giver én gang til hver elev. 

Der er flere unikke forhold omkring denne Specialistuddannelse. For at blive optaget på Specialistuddannelsen til Meditationslærer, skal du være tilmeldt og optaget på Tantralæreruddannelsen fra Sexologiskolen el. være færdiguddannet Tantralærer fra Sexologiskolen. Det er vigtigt at du har din tantrayoga frisk i krop og sind, praktiserer den regelmæssigt, for at får maksimal glæde af uddannelsen til Specialist i Meditation. 

Ud over indvielsen i de to kosmiske kræfter, arbejde vi med guidede meditationer, musikmeditationer, layayoga meditationer, bidja som betyder kerne mantra meditationer og chakrameditationer. Det er en god idé at sætte god tid af til denne uddannelse. Pensum med bøger er ikke så stort, men der må regnes god plads til udbytterig meditation hver dag!

Individuelt Træningsforløb

Der er krav om 5 x 1 t. træningsforløb m. meditation sammen med kvalificeret underviser, som skal godkendes af underviser.

Opgaver på uddannelsen

Her elev leder én gruppe af 5 personer x 5 t. i meditation i løbet af uddannelsen, over ialt 5 uger. Samt ét individuelt forløb med 1 person, 5 x 1 t. i over 5 uger. Opgave laves, og fremlægges sammen med dé ialt 6 personer, der deltager aktivt i fremlægning og som publikummer til de øvrige fremlægninger. Forløbene er gratis for de ialt 6 personer.

Målgruppe

Specialistuddannelse til MeditationsLærer kan være en god kobling med FertilitetsTerapeut – da mange gravide, el. par som ønsker at blive gravide, kan være stressede – både op til, under – og efter fertilitetsbehandlingen – både når behandlingen ikke lykkes – men også når den rent faktisk gør!

Eksamen og diplom

Der er højnet krav om fremmøde ved denne uddannelse! 100 % fremmøde for at kunne gå til eksamen på denne uddannelse, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på flere af Sexologiskolens uddannelser, rabat kr. – 3.000. Prisen bliver da kr. 25.000. Se mere på Ansøgningsskema. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i Meditationslærer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret