Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Systemstilladser - opstilling mv.

Tradium
Længde: 15 dage
Heltid/deltid: Heltid
Kursustype: Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)
Sted: Randers
Uddannelsens hjemmeside: Link
Udbyder: Tradium plus
Pris: 1.620 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Kursusbeskrivelse

Et kursus i opstilling af stilladser

Kom på lovpligtigt kursus i opstilling, ændring og nedtagning af systemstilladser, der opfylder kravet til særlig uddannelse ved arbejde med systemstillads i mere end 3 meters højde.

Dit udbytte af kurset

Du bliver i stand til at opstille, ændre og nedtage ramme-, rulle og bukkestilladser i henhold til brugsanvisningen for den pågældende stilladsopstilling, således at stilladset er sikkert at arbejde på for de medarbejdere, der efterfølgende skal anvende stilladset.

Du kan varetage egen og andres sikkerhed i forbindelse med opstillingen, og sikre at det udleverede materiel og værktøj anvendes korrekt. Deltagerne bliver i stand til at afrapportere afvigelser af betydning for en forsvarlig stilladsopstilling.

Hvad lærer du på dette kursus

  • Du kan opstille, ændre og nedtage ramme-, søjle-, og rullestillads i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse
  • Du kan foretage en vurdering af, om stilladset som helhed er velegnet, og er opstillet forsvarligt i relation til typen af det arbejde, der forventes udført
  • Du kan sikre sig selv og de øvrige opstillere jf. bekendtgørelse om bygge- og anlægsarbejde § 37 "Sikring mod nedstyrtning og gennemstyrtning", og har kendskab til lovgrundlaget på området

Hvem kan deltage på kurset?

Alle med behov for voksen- og efteruddannelse kan deltage i et AMU kursus. Staten yder tilskud til deltagere, der er i den direkte målgruppe til AMU, hvilken defineres som medarbejdere, hvis højeste uddannelsesniveau svarer til en erhvervsuddannelse.

Målgruppe

Faglærte og ufaglærte personer, der har eller søger beskæftigelse i jobs, hvori der forekommer arbejde med opstilling, ændring eller nedtagning af systemstilladser.

Det kan primært være murere, tømrere og andre med tilsvarende kompetencer eller erhvervserfaring, der har eller søger job inden for området.

Eksamen og diplom

Du vil få udstedt uddannelsesbevis, hvis underviseren vurderer, at du har nået uddannelsens mål.

Om udbyderen

Tradium

Find din efteruddannelse eller erhvervsuddannelse ved Tradium

Tradium er et uddannelsesmæssigt kraftcenter med cirka 3.350 elever og 525 fuldtidsansatte. Tradium er en stor, udviklingsorienteret erhvervsskole med et meget bredt uddannelsessortiment fordelt på fem campusser i tre kommuner. Tradium er i nær kontakt med erhvervslivets organisationer om uddannelserne og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Tradium

Vester Allé 26
8900 Randers

Telefon: 70111010

Få information

Udfyld formularen for mere information om Systemstilladser - opstilling mv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.