Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Procesproduktion i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Teknologisk Institut
1 dag
Kursus
Taastrup
Startdato: 08-10-2021 - Taastrup
5.900 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

På dette 1-dags kursus arbejder vi videre med produktion i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.
Denne gang går vi i dybden med Procesproduktion. På kurset fokuserer vi primært på de emner, der ligger ud over grundlæggende produktionsstyring, såsom formler, samproduktion og biprodukter, batchattributter mv. Vi bygger også videre på allerede erhvervet viden omkring bl.a. Master Planning, grov- og finplanlægning – nu fra en procesproduktionsvinkel.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til erfarne medarbejdere i produktion og planlægning, medarbejdere med ansvar for produkter, styklister og formler, cost accountants, controllere og andre i virksomheden med interesse i og/eller ansvar for opsætning, administration og anvendelse at procesproduktion, planlægning og før- og efterkalkulation, inkl. bogholdere, CFO, superbruger og konsulenter.
Det er en forudsætning at have deltaget i kurset Produktionsstyring i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, eller på anden måde have erhvervet tilsvarende kundskaber.
Det er desuden nødvendigt med godt kendskab til produktion og produktionsfunktionerne i en virksomhed, gerne fra procesproduktion.

Indhold

  • Introduktion til procesproduktion
  • Styklister og formler
  • Samproduktion og bi-produkter
  • Batchordrer
  • Behovsberegning (”Master Planning”)
  • Batchkontrol af produktionsordrer
  • Batch,atributter og Potency Management
  • Containerized Packaging
  • Master Planning og avanceret planlægning inkl. Gantt-diagrammer
  • Få mest muligt ud af arbejdsområderne (“Workspaces”)

Materiale

Vi anvender kursusmateriale, der er udviklet af vores samarbejdspartner og supplerer med relevante materialer fra Microsoft. Kursusmaterialet kan være på dansk og/eller engelsk.

Undervisere

Vores instruktører, der har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics, har blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet kursusmaterialer til Microsoft ERP. Instruktørerne har praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Kurserne kan blive afholdt på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i, på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte os.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

5900 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: