Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: AWS Certified Solutions Architect

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
7.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få de rette redskaber og værktøjer til at forberede dig til certificeringen som AWS Certified Solutions Architect, der er designet til individer der har et eller flere års erfaring i at designe distribuerede systemer på Amazon Web Services. Kursuspakken dækker mange relevante emner, og du får muligheden for at gå i dybden med mere avancerede funktioner, som f.eks. stack deployment, caching og GUI’s. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Kompetencegivende forberedelse

Selvom denne kursuspakke er designet til at forberede dig til certificeringseksamen, vil du også få styrket dine kompetencer inden for forskellige områder af AWS. Kurserne dækker bl.a. monitorering, storage og netværk, så du kan blive klogere på de mange features inden for AWS.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil forberede dig til certificeringen som AWS Certified Solutions Architect eller blot vil udbygge din viden og færdigheder inden for Amazon Web Services.

Udbytte

 • Bliv introduceret for nogle af de vigtigste funktioner inden for Amazon Web Services.
 • Få muligheden for at gå i dybden med de funktioner og begreber der er relevante for dig i AWS.
 • Bliv klædt grundigt på til certificeringseksamen
 • Udforsk emner som f.eks. CloudWatch, S3, AWS Backup og meget mere.

Indeholder blandt andet:

AWS Associate Solutions Architect 2020: AWS Cost Management
 • Lær bl.a. at konfigurere AWS budgetter, og udvikle notifikationer vedrørende overskridelse af budgetter. Herudover har du mulighed for at lære, hvordan AWS kan hjælpe din organisation med at reducere omkostninger.
AWS Associate Solutions Architect 2020: AWS Developer Options
 • Lær bl.a. om SNS, SQS, hvordan du bruger interface, fordelene ved ASWS ECS og at monitorere AWS ressourcer.
AWS Associate Solutions Architect 2020: Monitoring
 • Få praktiske værktøjer til at monitorere og kontrollere AWS ressourcer for at sikre performance og sikkerhed. Du bliver bl.a. også introduceret til CloudWatch.
AWS Associate Solutions Architect 2020: Stack Deployment and Caching
 • Lær bl.a., hvordan du analyserer store mængder data. Herudover bliver du bekendt med funktioner som f.eks. Amazon Kinesis, og CloudFormation.
AWS Associate Solutions Architect 2020: AWS Review Course 1
 • Gå i dybden med de begreber og værktøjer, du allerede er blevet introduceret til. På den måde får du både opsummeret din læring og opgraderet dine kompetencer inden for emner, du allerede er bekendt med.
AWS Associate Solutions Architect 2020: Management & Migration
 • Bliv bl.a. bekendt med forskellige GUI (graphical user interface) og kommandolinjer, der bruges til at håndtere AWS-ressourcer.
AWS Associate Solutions Architect 2020: Storage Solutions
 • Lær om forskellige metoder til at skabe S3-buckets og om begreber som f.eks. EFS og NFS.
AWS Associate Solutions Architect 2020: Storage Security & Resiliency
 • Lær bl.a., hvordan AWS Backup skaber centraliserede backup-løsninger og S3 sikkerhedsmekanismer, såsom enkryptering og blokering af offentlig adgang.
AWS Associate Solutions Architect 2020: Network Options
 • Udforsk, hvordan VPC’s (Virtual Privat Clouds) sørger for AWS virtuelle netværkskonfigurationer. Du lærer bl.a. også at konfigurere VPC-, DHCP- og DNS-løsninger.
AWS Associate Solutions Architect 2020: Network Security & Name Resolution
 • Bliv bl.a. bekendt med essentielle begreber som f.eks. ACL, DNS, NAT og CLI. Du går desuden også i dybden med netværkssikkerheden i AWS.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 16 kurser og kan gennemføres på ca. 11 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

7499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.