Vis finduddannelse.dk som: Mobile

MUS med mening - skab udvikling og bedre resultater

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
25-08-2021  
4.999 DKK
Taastrup
27-10-2021  
4.999 DKK
24-01-2022  
4.999 DKK
24-05-2022  
4.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få styr på hvilken slags medarbejderudviklingssamtale (MUS) du har brug for i din afdeling. På kurset 'MUS med mening - skab udvikling og bedre resultater', lærer du at designe dine MUS, så de passer til jeres organisation. Bliv endnu bedre til at holde samtalen og få styr på hvad der skaber fremdrift og udvikling af dine medarbejdere!

Samtalen der skaber resultater

Nogle ledere holder MUS der ikke skaber værdi for hverken organisation eller medarbejder. Måske handler det om at konceptet, ikke passer til behovet? Måske er MUS blevet til en performance samtale, hvor der sker en bedømmelse af medarbejderen? Eller måske er MUS afløst af løbende coaching? Der kan være mange gode grunde til at afholde MUS. Det vigtigste er, at dine MUS giver mening og skaber værdi.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der vil arbejde professionelt med MUS, uanset om du er leder, HR-konsulent eller tillidsrepræsentant.

Udbytte

  • Få mulighed for at udvikle dit eget MUS-koncept og personlige samtaleskema
  • Gør dig klart, hvad MUS især skal skabe af værdi for din enhed
  • Bliv skarp på hvad der skaber læring og udvikling hos mennesker
  • Få træning i at gennemføre de gode samtaler
  • Skab meningsfulde MUS

Indhold

  • Formål med MUS
  • MUS kan gøres på mange måder
  • Kommunikations- og samtaleteknikker
  • Udvikling af medarbejdere – kompetencer, holdninger og adfærd
  • Læring på jobbet

Form

Kurset tager udgangspunkt i dine udfordringer. Ved at deltage aktivt, meget gerne ved brug af egne hverdagseksempler, får du optimalt udbytte af kurset. Kurset veksler imellem oplæg, dialog, øvelser og sparring.

Underviser Sjælland

Charlotte er Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, Afsætningsøkonom fra CBS, Certificeret Coach, NLP Master og personlig coach. Charlotte’s specialer ligger inden for positiv psykologi, ledelses- team og organisationsudvikling samt forandringsledelse og kommunikation. Charlotte har selv mange års erfaring som leder og konsulent og er desuden en skarp formidler. Som underviser har hun skarpt fokus på at gøre stoffet nærværende og direkte brugbart til din virkelighed, hvorfor du kan forvente at blive involveret og inddraget undervejs.

Underviser Jylland

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset og vi er leder eller medarbejder, ved at kende os selv bedre. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Se også vores øvrige kurser indenfor HR og Personale.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.