Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lean Manufacturing i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Teknologisk Institut
1 dag
Åben uddannelse
Taastrup
5.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

På dette 1-dags kursus arbejder vi videre med produktion i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.
Denne gang går vi i dybden med Lean Manufacturing. På kurset får du udvidet din viden omkring Produktionsstyring med specialområdet Lean Manufacturing. Vi fokuserer primært på de emner, der ligger ud over grundlæggende produktionsstyring, såsom modellering af virksomheden, opsætning af produktionsflows for produktions- og logistikprocesser, opsætning og anvendelse af kanbans, lean scheduling mv. Vi bygger også videre på allerede erhvervet viden omkring bl.a. Master Planning, grov- og finplanlægning – nu fra en Lean Manufacturing-vinkel.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til erfarne medarbejdere i produktion og planlægning, medarbejdere med ansvar for konfigurering af Lean Manufacturing, cost accountants, controllere og andre i virksomheden med interesse i og/eller ansvar for opsætning, administration og anvendelse at produktion, planlægning og før- og efterkalkulation, inkl. bogholdere, CFO, superbruger og konsulenter. Det er en forudsætning at have deltaget i kurset Produktionsstyring i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, eller på anden måde have erhvervet tilsvarende kundskaber. Det er desuden nødvendigt med godt kendskab til produktion og produktionsfunktionerne i en virksomhed, gerne fra Lean Manufacturing.

Indhold

  • Modeller din Lean Manufacturing-virksomhed (opsætning af masterdata)
  • Opsætning af produktionsflows for produktions- og logistikprocesser
  • Aktivitetsbaseret underleverandørarbejde
  • Opsæt, anvend og overvåg kanbans
  • “Lean scheduling board” for kanbans
  • Analyse af produktionsflowdata
  • Kanban og integration med finans

Materiale

Vi anvender kursusmateriale, der er udviklet af vores samarbejdspartner og supplerer med relevante materialer fra Microsoft. Kursusmaterialet kan være på dansk og/eller engelsk.

Undervisere

Vores instruktører, der har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics, har blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet kursusmaterialer til Microsoft ERP. Instruktørerne har praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Kurserne kan blive afholdt på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i, på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte os.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Lean Manufacturing i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.