Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Finans Budget i Microsoft Dynamics AX 2012

Teknologisk Institut
1 dag
Åben uddannelse
Taastrup
Startdato: 11-12-2019 - Taastrup
5.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Få et dybdegående kendskab til funktionerne i og opsætningen af budgetmodulet i AX 2012. På dette kursus lærer du de basale opsætninger og arbejdsgange i budgetmodulet. Vi arbejder med arbejdsgangen omkring oprettelse, opfølgning og vedligeholdelse af budgetter. Desuden får du et grundigt indblik i funktionaliteten omkring budgetkontrol samt indblik i budgetintegrationen mellem modulerne.

Få styr på din AX 2012 budgetteringsproces helt fra start

AX 2012 har en lang række generelle funktioner og hjælpeværktøjer til budgettering. Vi gennemgår de tre store grupper af budgetfunktionalitet, og fokuserer derefter priært på de to grupper: daglig budgettering og budgetkontrol. Det tredje og meget omfattende emne, Budget Planning, kræver et særskilt 2-dages kursus: Finans Budgetplanlægning i Microsoft Dynamics AX 2012. I daglig budgettering gennemgår vi basisforudsætninger og -opsætning i AX 2012. Det omfatter bl.a. oprettelse af budgetmodeller og budgettransaktioner, herunder også integration med Excel.
I budgetkontrol arbejder vi med værktøjer, der kan hjælpe med til at overholde et budget på omkostningskonti og de relevante finansielle dimensioner.
I løbet af dette 1-dages kursus arbejder du selv hands-on med systemet i en lang række relevante opgaver.

Forudsætninger

Kurset henvender sig til alle, der har behov for at opnå en forståelse for de basale og daglige funktionerne og basisopsætningen af budgetmodulet i AX 2012. Typiske deltagere er daglige brugere, superbrugere, controllere, systemadministratorer og konsulenter. Det er en forudsætning at have deltaget på kurset Introduktion til Microsoft Dynamics AX 2012 eller på anden måde have erhvervet sig tilsvarende kundskaber. Det kan desuden være en fordel at have deltaget på kurset Daglig finans i AX 2012. Kendskab til budgetprocessen i en virksomhed vil være en stor fordel.

Indhold

  • Introduktion
  • Et eksempel på et budget i AX 2012
  • Budgetmodulet og sammenhæng med de andre moduler, herunder Finans.
  • Budgetmodel og budgettransaktioner
  • "Zero based budgeting” og “Historical based budgeting”
  • Integration til Excel
  • Budgetkontrol
  • Parameteropsætning
  • Avancerede funktioner og hjælpeværktøjer (kun overblik)
  • Forespørgsler og rapportering

Ikke-indeholdt på kurset er Budgetplanlægning i deltaljer - hertil har vi et særskilt 2-dages kursus.

Materiale

Vi anvender kursusmateriale fra AXcademy og supplerer med relevant materiale fra Microsoft. Kursusmaterialet vil være på engelsk.

Underviser

Vores undervisere har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics. Ud over at undervise i IT har underviserne blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet mange kursusmaterialer til Microsoft ERP.
Underviserne har i gennemsnit mere end 15 års praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta i en lang række større danske og internationale virksomheder. Undervisningen vil være på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte vores kursusadministration.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Finans Budget i Microsoft Dynamics AX 2012

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.