Vis finduddannelse.dk som: Mobile

TRÆdagen 2019

Molio
1 dag
Åben uddannelse
Middelfart
Startdato: 02-09-2019 09:15 - Middelfart
3.495 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse


Byggebranchen står overfor et paradigmeskifte, hvor miljøbelastningen fra bygninger og byggerier indenfor den næste årti skal nedbringes markant. Helt grundlæggende udfordrer det den måde vi traditionelt har bygget og udviklet byggeriet på gennem mere end et århundrede.

Særligt ikke-fornybare ressourcer og den bundne energi i byggematerialer er i fokus. Råstofferne for flere af de mest anvendte materialer er ved at være opbrugt. Materialer fremstillet ved brug af fossile brændstoffer giver store miljøpåvirkninger herunder belastning af atmosfæren med CO2.

TRÆdagen 2019 sætter lys på træ som konstruktions- og byggemateriale i etagebygninger. Gennem indlæg fra eksperter og erfarne specialister, bearbejdes de store muligheder der er for anvendelse af træ i fremtidens byggeri, men adresserer også de begrænsninger og udfordringer vi mødes af når vi bygger med træ.

Indhold og formål

Træ har en række uovertrufne egenskaber, og er p.t. det materiale vi bedst kan bruge som erstatning for gængse konstruktionsdele som beton, stål og aluminium. Træ har ud over de gode miljøkvaliteter også fordele indenfor design for adskillelse, byggelogistik, egenvægt, indeklima og akustik.

Men træ har også udfordringer, når vi ønsker at bygge som vi plejer. Styrkemæssigt kan vi bygge højt, men ikke så højt som med beton og stål, og træets brandmæssige egenskaber kræver andre brandstrategier og stor omhyggelighed i konstruktionsopbygningen, ligesom der skal tages hensyn til akustik, ’sætninger’ mv.

Med fokus på operationel og omsættelig viden, fokuserer Molios konference TRÆdagen 2019 på træ som byggemateriale i etagebygninger. Gennem indlæg fra eksperter og erfarne specialister, bearbejdes de store muligheder der er for anvendelse af træ i fremtidens byggeri, men adresserer også de begrænsninger og udfordringer vi mødes af når vi bygger med træ.

Udbytte

På konferencen får du:
 • Et view hele vejen omkring træ i etagebyggeri
 • Nyeste viden om forskning og udvikling af byggesystemer og konstruktioner i træ
 • Eksperters input til brandsikring af etagebyggeri i træ
 • Viden om hvilke byggesystemer der anvendes hvor
 • Viden om detailløsninger og samlemetoder
 • Viden om statiske muligheder og begrænsninger med træ
 • Orientering om træbyggeriets fordele/ulemper vedr. indeklima og komfort
 • Byggeskadefondens erfaringsopsamling for træbyggeri
 • Dugfriske eksempler fra ind- og udland på etagebyggeri i træ
 • Rig lejlighed til at mødes med mange andre, der sidder med de samme opgaver og udfordringer i dagligdagen som dig.

Målgruppe

 • Dig der er beslutningstager i byggeriet og gerne vil høre om, hvilke fordele, muligheder, anbefalinger, løsninger og erfaringer der er for etagebyggeri i træ.
 • Arkitekter, bygningskonstruktører, ingeniører, rådgivere, entreprenører og bygherrer, som beskæftiger sig med drift, planlægning eller udførelse af etagebyggeri.
 • Leverandører som ønsker indsigt i branchens tilgang til træbyggeri og deres behov for løsninger

Pris

3495 kr.

Om udbyderen

Molio

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Video

Få information

 

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om TRÆdagen 2019

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.