Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Syn og skøn

Molio
Startdatoer
Herlev
30-03-2022  
10.900 DKK
24-05-2022  
10.900 DKK
19-09-2022  
10.900 DKK
29-11-2022  
10.900 DKK

Kursusbeskrivelse

Den praktiske gennemførelse af en skønsforretning vil blive gennemgået - og der vil blive gennemført cases, så der bliver lejlighed til at prøve hele forløbet i en syns- og skønssag fra udmeldelse, gennemgang af sagsakter, indkaldelse af parterne, gennemførelse af skønsforretningen, udarbejdelse af skønserklæring og helt frem til afhjemling i retten.

]]

Målgruppe

Kurset henvender sig til ingeniører, arkitekter og andre, der har ønske om at virke som skønsmænd, og til personer i bygge- og anlægsbranchen, der kan tænkes at blive rådgiver for en part i en syns- og skønssag.NB!: Det er ikke er krav for at agere som syns- og skønsmand at man har deltaget på et kursus som dette.

]]

Om udbyderen

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Video

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Syn og skøn
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Syn og skøn

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Tidligere deltager

"Super relevante undervisere. Ingen teoretisering - kun 100% hands-on erfaring. Det er bare noget der rykker".

Læs mere
Tidligere deltager

”Generelt set er kurset forrygende godt, og jeg vil helt klart anbefale, at mine 5 kolleger, der også skal arbejde med syn og skøn, deltager på dette kursus”.

Læs mere
Tidligere deltager

"Underviserne formåede generelt, at formidle et lidt "tungt" teoretisk emne så det blev let fordøjeligt, i et undervisningsmijlø der inviterede til dialog og med god plads til "dumme" spørgsmål. Igennem gode cases og eksempler fra den virkelige verden blev div. paragraffer, bestemmelser og vejledninger omsat til et praktisk indblik i hvordan en skønsmand skal fungere i sit daglige virke. Yderst udbytterigt for mig personligt!!"

Læs mere
Tidligere deltager

"Det var en fornøjelse at opleve de fire undervisere og deres interaktion. Jeg sammenligner dem med en godt sammentømret rockgruppe, der ved, hvor de har hinanden. Det bedste og mest udbytterige kursus, jeg har deltaget på".

Læs mere