Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad er nyt i AB 18, ABR 18, ABT 18 og YBL 18?

Molio
1 dag
Åben uddannelse
Århus
Startdato: 27-11-2019 - Århus
4.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Hele AB-systemet og Ydelsesbeskrivelserne er blevet revideret i 2018 og anbefalet anvendt fra 1. januar 2019. Det har aldrig været mere relevant at opdatere sig selv, sine kolleger og medarbejdere på alt det nye og det mest væsentlige i disse aftaler.Kurset giver det helt hurtige overblik over, hvad der er nyt i AB 18, ABR 18, ABT 18 og YBL 18. Hvornår benyttes AB 18, ABR 18 samt ABT 18 overfor hinanden? I hvilke typer opgaver får du brug for dem alle, eller flere af dem?

Indhold og formål

Dette kursus er for dig der ønsker det hurtige overblik over, hvad der er af nyt i det hele på én gang, og en generel forståelse for, hvordan ændringerne påvirker din og dine kollegers hverdag. Præsentation, generelt og historie.AB 18 og ABT 18
  • Hvad er vigtigste nyt?
  • Hvad betyder det for parterne?
  • Hovedproblemerne inden for byggeriet: Ekstrakrav, mangelkrav og forsinkelse.
ABR 18
  • Hvad er vigtigste nyt?
  • Hvad betyder det for parterne?
  • Hovedproblemerne inden for byggeriet: Ekstrakrav, mangelkrav og forsinkelse.
YBL 18 - Hvad er vigtigste nyt? BemærkDette kursus er en (meget) overordnet gennemgang af alle regelsættene, og altså ikke et forløb med fokus på detaljerne.Hvis du ønsker større fordybelse og detaljegrad, så har Molio også følgende kurser: AB 18 - hvad er nyt ift. AB 92?ABR 18 og rådgiveraftalen - i praksisYdelsesbeskrivelserne - anvendelse i praksisEntreprenørprojekteringABR 18 - hvad er nyt ift. ABR 89?

Målgruppe

Kurset er for dig der ønsker et helt overordnet overblik over, hvad der er af nyt. Du kan være bygherre, arkitekt, ingeniør, entreprenør eller anden tekniker, der beskæftiger sig med udbud og kontraktindgåelse, tilsyn og administration ved bygge- og anlægsarbejder og/eller anvender ydelsesbeskrivelserne uden behov for dybdegående og detaljeret gennemgang af det nye.Du kan også være en del af administrationen, være sælger, supportmedarbejder, sagsbehandler o.l., og have brug for et light overblik i hverdagen, når du supporter og behandler opgaver.

Pris

4000 kr.

Om udbyderen

Molio

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Video

Få information

 

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Hvad er nyt i AB 18, ABR 18, ABT 18 og YBL 18?

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.