Kursus
Ingen anmeldelser

DISC og salg

HR Solutions, Online
Længde
7 timer
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
7 timer
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

DISC og salg

Extended DISC / FinxS har I samarbejde med Sandler Training vurderet flere hundrede tusind sælgere, og på denne baggrund udarbejdet værktøjet FinxS Sales Assessment og Sales 18 sagt på dansk – en salgstest eller en sælger test – til at kortlægge en sælgers styrker og udviklingsområder på 18 altafgørende kompetencer.

Ved at identificere styrker og udviklingsområder inden for de 18 salgskompetencer, giver FinxS Sales Assessment klare og konkrete oplysninger, der skaber forudsætningerne for succes for sælgerens udvikling, og giver anbefalinger til udvikling af disse.

Vi arbejder også med Sælgerens Mindset – hvad personens helt almindelig vej til gennemførelse af et salg er. Vi arbejder med 12 Mindset er byggestenene bag de 18 salgskompetencer.

Målgruppe

Salgschefer

Sælgere

Salgsleder

Pris

Prisen for dette kursus er 5.000,00 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om DISC og salg
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
HR Solutions
Østergade 4, 2. sal
8370 Hadsten

HR Solutions -

HR Solutions leverer online HR løsninger og software som giver organisationer redskaberne til at udvikle deres medarbejdere, teams og organisationen. Løsningerne understøtter hele HR processen, heri rekruttering, fastholdelse, udvikling og opfølgning. Herudover certificerer og uddanner HR Solutions medarbejdere i HR-afdelinger...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret