Diplomuddannelser
Ingen anmeldelser

HD2 - Strategisk Salg og Marketing

CBS – HD, i København (+2 lokationer)
Længde
2 år
Pris
69.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
august 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Længde
2 år
Pris
69.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
august 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Vil du vide mere?

HD2 Salg og Marketing

HD2 - Strategisk Salg og Marketing

HD2 - Strategisk Salg og Marketing

HD2 - Strategisk Salg og Marketing på CBS 

Vil du blive en bedre sælger og leder? Så læs HD2 i Strategisk Salg og Marketing på CBS! 

På forkant med markedet

Det unikke ved salg og marketing er, at det er den eneste faglighed, der koncentrerer sig om at skabe efterspørgsel i markedet. Alle andre fagligheder handler om at optimere, når efterspørgslen allerede er imødekommet. Med andre ord driver salget enhver vækst i en hvilken som helst virksomhed. Uden salg, ingen positiv penge­strøm, pengekassen tømmes, og din forretning må dreje nøglen om. Vigtigheden af salg giver næsten sig selv.

Dit udbytte

Uddannelsen giver dig brede kompetencer indenfor markedsledelse på forskellige markeder: Business to Business (B2B), Business to Consumer (B2C) og Business to Government (B2G).

Du bliver i stand til at arbejde med salg og markedsføring på et strategisk og taktisk niveau, som kan anvendes i alle typer af virksomheder både nationalt og internationalt.

Du vil få viden om, hvordan en virksomhed organiserer salgsledelsen og salgsaktiviteterne. Hertil får du kendskab til salgsfunktionens perspektiv, så du kan koble den til andre funktioner i virksomheden. 

Hvordan gavner HD2 - Strategisk Salg og Marketing din virksomhed?

 • Din virksomhed oplever ikke kun værdien af din nytilegnede læring efter endt uddannelse, men løbende gennem hele uddannelsen

 • Uddannelsen er praksisnær, og du kan inddrage din egen virksomhed som case i undervisningen. Det sikrer, at uddannelsen hele tiden er relevant i forhold til netop din virksomhed

 • Du får tid til at fordybe dig i problemstillinger, der ikke altid er tid til at gå i dybden med på arbejdspladsen

 • Undervisningen udbydes i weekender og på hverdagsaftener, hvilket gør det muligt at koordinere uddannelsen med et travlt arbejdsliv

Uddannelsens fleksibilitet

HD2 Strategisk Salg og Marketing kan læses som enten et samlet forløb eller via. enkeltfagsløsningen. Læser du Integreret Salg og Marketing som et samlet forløb, vil du følge et fastlagt uddannelsesforløb, der tager to år på deltid. Læser du uddannelsen via. enkeltfagsløsningen, kan du vælge at læse præcist de fag, som rammer dine behov. Med enkeltfag kan du skrue op eller ned for antallet af fag, når det passer dig, så det passer med job og familie.

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

august 2023

 • Online
 • Frederiksberg

august 2023

 • Holdundervisning
 • København

februar 2024

 • Online
 • Frederiksberg

februar 2024

 • Holdundervisning
 • København

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde som marketing og salg som f.eks. marketingchef eller salgschef.

CBS - Kvalitet og udvikling

CBS har et velrenommeret image i erhvervslivet, fordi vi de seneste mange år har leveret udfordrende og forskningsbaseret undervisning af høj kvalitet. CBS' mål er ikke blot at give dig de kompetencer, du har brug for i dag. HD skal også være fremsynet i forhold til morgendagens kompetencebehov. Derfor udvikler vi løbende HD-uddannelsens indhold og pædagogik, så vi sikrer os, at undervisningen sigter på de rette faglige kompetencer.

Pris

Pris per semester: 17.250 kr. - i alt for alle fire semestre: 69.000 kr.

Prisen for HD2 - Strategisk Salg og Marketing dækker:

 • Undervisning
 • Vejledning
 • Eksamensforsøg

Derudover er der udgifter til bøger.

CBS – HD
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

CBS HD - for dig som vil mere

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret