Find dit kursus i ekspert salg her

Tag dit salg til next level. Komplicerede produkter og services kræver en anden form for salg, og det er derfor vigtigt, at du er klædt på til dette som sælger. Der er her tale om ekspert salg, eller expertise selling, som stiller nye krav til dig og din sælgerrolle.
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-7 af 7
Annoncer

Populære kategorier

Reportage

Styrk din sælgerrolle med et kursus i ekspert salg

Ekspert salg går også under betegnelsen expertise selling og omfatter en salgsproces, der kræver mere end de gængse værktøjer inden for salg og service. Du vil i ekspertrollen stå over for en unik salgssituation, da der typisk er tale om salg af komplekse eller specialiserede produkter og services. Det er her et kursus i ekspert salg kan være med til at klæde dig på med de helt rigtige kompetencer.

Med et kursus i ekspert salg kan du tage dine salgsresultater til nye højder

Som sælger med en ekspertrolle er det centralt, at du er i stand til at hjælpe kunden med at identificere behov, hvorefter I sammen kan skræddersy kreative løsninger, der møder behovene. Det er ligeledes altafgørende, at du kan fremlægge dine argumenter med stor gennemslagskraft samt, at du er i stand til at skabe et tæt relation med din kunde.

Er et kursus i ekspert salg noget for dig?

Er du erfaren sælger med ansvar for salg af specialiserede løsninger, så kan du få glæde af et kursus i ekspert salg. Kurset kan være med til at tage dit salg til et endnu højere niveau til gavn for dig selv og virksomhedens vækst. Typiske deltagere på kurser i ekspert salg er f.eks. salgschefer, account managers og direktører.

Med et kursus i ekspert salg lærer du bl.a. at:

  • skræddersy din kommunikation, så den matcher din kundes organisation
  • differentiere dit salg alt efter behov
  • få det optimale ud af din rolle som sælger og ekspert
  • planlægge og udføre den helt rigtige salgsproces hver gang

Har du behov for ovenstående kompetencer i din hverdag, er et kursus i ekspert salg noget for dig!

Ekspert salg vs. almindeligt salg

Hvad er det, der gør, at du som sælger ikke blot kan bruge de redskaber og metoder, du kender til, når der er tale om ekspert salg? Er der virkelig så stor forskel? På et kursus i ekspert salg vil du opleve, at det at være ekspert og sælger på samme tid kræver en hel del andre kompetencer.

Den typiske forskel i salgsprocessen er, at du helt fra begyndelsen får en grundig afklaring af kundens behov. Disse vil netop sjældent være ens for hver kunde, når du står for salg af komplekse eller specialiserede produkter eller services. Ved at have de rette værktøjer til at afdække disse behov kan du bedre finde frem til en skræddersyet løsning, der gør kunden tilfreds. Et kursus i ekspert salg kan derfor ligefrem være altafgørende for dine salgsresultater og din virksomheds vækst.

Leder du efter mere end et kursus i ekspert salg?

Er du på udkig efter et kursus eller en uddannelse, der på anden vis kan give dig færdigheder inden for salg og kundeservice? Klik dig ind på vores oversigt over alle salgskurser her og lad dig inspirere til din kommende kompetenceudvikling på området. Se også kurser i salgsledelsesalgspsykologi og relationssalg