Kursus i salgsledelse

Få success i salg

Er du som ny i rollen som salgsleder eller vil du udvikle dit lederskab? På en salgslederuddannelse lærer du, hvordan du som leder kan frigøre din eget og dine ansattes fulde potentiale.
Viser 1-15 af 15
 

Tag et kursus i salgsledelse - bliv en stærkere leder

En salgsleder skal kunne motivere og støtte sine medarbejdere for at få de bedste resultater for virksomheden. Et kursus i salgsledelse kan give dig værktøjerne til at løfte din medarbejdere og skabe stor værdi for din virksomhed. Bliv en bedre salgsleder og find dine medarbejderes styrker frem. 

Et kursus i salgsledelse giver kompetencer til at skabe succes

Succes som leder er succesfulde medarbejdere

For at få succes som salgsleder skal man engagere, motivere og inspirere sine medarbejdere, så de kan yde deres maksimale. Ved at lytte aktivt og stille relevante spørgsmål kan man lede sit salgsteam og hjælpe sælgerne til at udvikle sig i den rigtige retning. Dine medarbejderes succes i deres opgaveløsninger, giver dig succes som leder idet det giver konkrete resultater for virksomheden, men også gladere medarbejdere. 

Den gode salgsleder er således i stand til at coache sælgerne. På et kursus i salgsledelse får du mulighed for at lære praktiske værktøjer og metoder, som kan bruges direkte i salgsarbejdet. 

Hvad kan et kursus i salgsledelse indeholde?

 • Hvad er en god salgsleder?
 • Salgsorganisation
 • Budget, resultat og mål
 • Tillid hos medarbejdere
 • Aktiv lytning
 • Motivation og inspiration
 • Teambuilding
 • Give og modtage feedback
 • Rekruttering af sælgere

Du får grundig gennemgang af de forskellige emner, og får de rigtige værktøjer til at løse problemstillinger der kan opstå. Du lærer at fremstå som en leder dine medarbejdere kan have tillid til, samt være den inspirerende leder der kan motivere dem. Modsat så lærer du også at være en del af de administrative beslutningsprocesser, og balancere budgetter, mål og resultater. Det kan være et stort pres at skulle leve op til virksomhedens krav og medarbejdernes forventninger til dig som deres nærmeste leder. Her kan et kursus i salgsledelse også give dig værktøjerne til at få succes.

Livet som salgsleder

Du har ansvar på 2 niveauer - personalemæssigt og i forhold til salgsmålene. For at kunne præstere, i begge henseender, er det vigtigt du bliver tryg ved din lederrolle. For at opnå dette, er det vigtigt du kan arbejde med

 • MUS-samtaler (den klassiske medarbejderudviklingssamtale)
 • RIK- samtaler (RIK står for resultat-indsats-kompetence)

Det er vigtigt for dig, både som ny leder og som erfaren, at sørge for at fortsætte din udvikling som leder. Et kursus i salgsledelse giver stærke værktøjer og nye kompetencer. Du får en ny indsigt i dine egne styrker og udfordringer, således at du bedst muligt kan fortsætte en positiv udvikling for dig selv, og i sidste ende din medarbejdere. 

Du skal kunne motivere dine medarbejdere - hvilket også indebærer at bidrage til en konstruktiv målstyring. Samtidig vil der være brug, du kan håndtere de konfliktter og svære samtaler, der nu engang måtte opstå. Meget vil stå og falde på din evne til at kommunikere. Første skridt er at forstå hvordan din egen kommunikation påvirker andre - og hvad du skal være opmærksom på.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Louise Boe Weis Jensen, Journalist

"Kurset er for dig, der ønsker indsigt i systemisk tænkning, og hvordan du - som leder - kan skabe bedst mulige konditioner for trivsel og liv i din organisation. Så kort og godt er kurset for dig, der tør kigge indad, gå foran, og lede i (øko)systemisk kompleksitet, alt imens du har fødderne solidt placeret i naturens logik."

Læs mere
Rasmus Rasmussen, kursist

"Mit primære udbytte har været en øget selvindsigt og nye vinkler på, hvorledes jeg virker i en gruppe. Ligeledes er Nikolaj en dygtig sparringspartner."

Læs mere
LOUISE LAI WIINHOLT, SENIOR MARK...

Kombinationen af et fagligt højt niveau, teori / praksis og dygtige eksterne speakers, er optimalt ifht. forståelse af materialet.

Læs mere
PATRICK BILLING, STUDERENDE PÅ B...

Det bedste har været den grundlæggende forståelse for projektet og projektledelse: Strukturering fra start til slut.

Læs mere