Ledelsesudvikling

Talenthuset
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Firmakursus: Kontakt for opstart - Landsdækkende

Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling

Tag et kursus i ledelsesudvikling, og bliv en bedre leder

Salgsledelsens opgave er at sikre sammenhæng mellem virksomhedens salgsstrategi og sælgernes daglige handlinger, samt at sælgerne er bedst muligt klædt på til deres daglige opgaver. Dette kræver den rette værktøjskasse med bidrag fra salg, ledelse og strategi, og det kan talenthuset hjælpe med!

Talenthuset hjælper med kompetence udvikling af ledere på alle niveauer. Det kan være nye lederspirer i detailhandlen eller erfarne salgschefer, som trænger til hjælp til målretning af indsatsen.

De skræddersyr forløb, så de matcher strategi og kultur og går først derfra, når de nye værktøjer er implementeret i hverdagen.

Dit udbytte af et kursus i ledelsesudvikling

Et kursus i ledelsesudvikling giver dig værktøjer og metoder til at kunne lede dine medarbejdere bedst muligt. Kurset giver dig den rette værktøjskasse med bidrag fra salg, ledelse og strategi, som man som salgsleder skal bruge for at turde gå forrest og vise retningen. Kurset hjælper med at udvikle de ledelseskompetencer, der skal til for at realisere strategien. Dette er uanset det organisatoriske niveau.

Forløbet er skræddersyet, så det matcher din organisations strategi og kultur og hjælper dig med at implementere de værktøjer, der passer til. 

Kursets indhold

På lederuddannelsen er vi både teoretiske og praktiske på en gang. Ofte er det en kombination af kompetencegivende uddannelse og praktisk træning i virkeligheden eller med skuespillere. I bliver i trænet, hvordan i bedst muligt lykkes med jeres strategi.

Vi anvender bl.a. Changesetter, når vi arbejder med forandringsledelse, 6styles, når vi taler om daglig ledelsesstil og DISC og 5 behaviors, når vi leder og motiverer mennesker og teams.

Målgruppe

Kurset i lederudvikling er for ledere på alle niveauer, som ønsker at udvikle deres kompetencer som leder. 

Pris

Kontakt Talenthuset for mere information omkring prisen.

Video

Om udbyderen

Talenthuset

Vi træner sælgere og leder, der skaber resultater! Måske er det en kliché, men Talenthuset mener det virkelig, når de siger, at 1+1=3 - hos dem betyder det - og det har erfaringerne vist dem igen og igen, at Personlig...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ledelsesudvikling
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Talenthuset

Få information

Udfyld formularen for mere information om Ledelsesudvikling

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.