Vis finduddannelse.dk som: Mobile

5 bud på spændende uddannelser inden for salg

Vil du gerne være en dygtig sælger, men synes du, at valget af sælgeruddannelser er uoverskueligt? Denne guide kommer med 5 bud på kvalitetssikrede sælgeruddannelser.

Alle organisationer udbyder noget, hvori der indgår et salg på det ene eller anden måde. Salg er ikke blot at sælge og få nye kunder og beholde eksisterende. I salg indgår der rigtig meget forberedelse for eksempelvis at mestre kundemøder og dit eget kropssprog, aflæse sin kunde, sælge på forskellige måder mm. 

Er du sælger og vil du gerne udvikle dig og lære at mestre salgets kunst? Vi har samlet 5 af de bedste uddannelser inden for salg, der gør dig til salgsekspert, og hjælper dig på vej til en karriere som sælger.

Se alle salgsuddannelser her

1. Til dig, der gerne vil være salgscoach

Vil du gerne videreudvikle dine evner inden for salg og samtidig også hjælpe andre med at forbedre deres salg? Så kan du med dette kursus lærer at coache andre sælgere.

Salgscoaching handler om at skabe gode resultater gennem og sammen med andre, som salgscoach er det derfor vigtigt, at du kan anvende din viden og indsigt til at forstå, hvordan andre sælgere kan anvende deres potentiale fuldt ud.  

Som salgscoach er det din opgave at vise vejen for andre sælgere og vide, hvornår de skal støttes, såvel som hvornår de skal have plads og ro.

På dette kursus lærer du om salgets faser, og hvordan du som salgscoach kan navigere mellem disciplinerne træning, mentoring, sparring og coaching.

Vi vil også arbejde aktivt med din egen udvikling som sælger, så du bliver i stand til at skabe gode resultater og flytte dit salg effektivt.

Læs mere om salgscoachuddannelsen

2. Til dig, der ønsker værktøjer til hele salgsprocessen

Er du ny som sælger og vil gerne føres igennem hele salgsprocessen og tilegne dig værktøjer dertil? Eller er du allerede sælger, men vil gerne have opdateret din værktøjskasse og udvikle dig inden for salgets rammer – så er denne salgsuddannelse noget for dig. Som deltager på dette kursus får du værktøjer til hele salgsprocessen:

 • Lead-generering
 • Social selling
 • Mersalg
 • Præsentationsteknik
 • Forhandlingsteknik

Den bedste måde at lære om salg er at prøve det, og derfor udgør rollespil en stor del af uddannelsen. Her udfordrer vores instruktører dine sælgere og lærer dem at skabe værdi i forskellige dele af salgsprocessen.

Vi starter dagene med undervisning og dialog, og sælgerne skal i løbet af uddannelsen igennem ikke mindre end 9 salgsmøder, hvor vores undervisere vil teste dem til det yderste i deres nyerhvervede viden.

Derudover træner vi også i telefonsalg, præsentationsteknik og pipeline management, og herunder kan du se en video, hvor tidligere kunder fortæller om uddannelsen.

Læs mere om salgsuddannelsen

3. Til dig, der er en erfaren sælger, og vil opgradere din salgsuddannelse

I et forløb over 6 måneder lærer du at få kunden til at snakke på kundens banehalvdel, og give kunden lyst til at handle med dig. Så i stedet for at sælge giver du kunden lyst til at købe af dig. På kurset lærer du:

 1. Alle de værktøjer, du har brug for, så du går fra at være interessant og sælgende til interesseret, så kunden ønsker at handle med dig.
 2. Hvordan du får kunde til at arbejde på dine kundemøder, så du får ro til at hjælpe kunden med at finde ud af, hvad du løser for kunden.
 3. At få en indsigt i dig selv og dine kunder hjerner, der pludselig giver dig en helt fantastisk indsigt i, hvordan du bliver en meget dygtigere til salg.

Læs mere om MPSA-uddannelsen

4. Til dig, der vil dygtiggøre dig inden for salgspsykologi

Vil du gerne lære at kunne læse dine kunder og bruge dit kropssprog, så du får flere succesfulde kundemøder? Som sælger bør dine forestillinger om kunden ikke bygge på løse forestillinger. Den effektive sælger er i stand til at forstå den individuelle kundens behov og tilpasser sin salgsindsats til den enkelte kunde.

På kurset salgspsykologi får du viden om og indsigt i, hvordan du læser andre mennesker. Du lærer at forstå kundens individuelle adfærd og behov på et dybere psykologisk plan, så du kan opnå et større salg på både den korte og den lange bane.

Med fra kurset vil du:

 • blive en mere helstøbt salgsperson, fordi du får en bredere palette af værktøjer at gøre brug af i dit salgsarbejde. Du vil med dine nye værktøjer ikke kun opnå et mere effektivt salg, du vil måske også opleve, at kundeemner, der før har sagt nej, nu vil takke ja til dit produkt.
 • få en større arbejdsglæde, fordi du indgår i en anden form for dialog med dine kunder, end du måske er vant til.
 • Hvis du bruger de teknikker, du får på dette salgskursus, vil du opnå bedre salgsresultater og dermed større succes i dit arbejdsliv.

Flere undersøgelser har vist, at det non-verbale sprog er afgørende for din succes som sælger.  Det vil sige, at dit kropssprog og fx dit toneleje har indflydelse på, hvordan din kunde tager imod dit budskab, og om du formår at opbygge tillid. På dette salgskursus vil du lære om det optimale situationsbestemte kropssprog og også træne dit eget kropssprog.

Læs mere om kurset 'det effektive salg'

5. Til dig, der er ny som sælger

Vil du gerne lære alt om salg og øge det igennem konkrete salgsteknikker og øget selvindsigt? Så skal du tage denne salgsuddannelse. Under kurset får du værktøjerne:

 • Salg, køb og beslutningspsykologi
 • Forstå hvordan dine kunder tager beslutninger, og hvordan du hjælper dem til at købe
 • Forstå hvordan du bedst kommunikerer til og med kunder
 • Gøre dit salg effektivt, sjovt og få tilfredse kunder

Emnerne for kurset er – købsledelse, adfærd, komfortzoner, ordreteknik.

Læs mere om Boot Campen i salg

Se alle salgsuddannelser her

Senest opdateret: 04 maj 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 19-11-2018

Top 30 salgskompetencer - i 2018

Drømmer du om at finde et salgsjob? Hos Finduddannelse.dk har vi gennemgået over 1200 jobannoncer, for at blive klogere på, hvilke salgskompetencer, arbejdsgiverne efterspørger.

Læs mere
Sidst opdateret 20-01-2016

Derfor er salgstræning vigtigt

Selv de mest rutinerede sælgere kan drage nytte af kurser i salgstræning. Dine salgsevner skal trænes for, at du kan nå dit fulde potentiale. Vi har taget en snak med Marie Kongsted, salgschef hos TACK International, der udbyder kurset 'Den erfarne sælger'. Marie fortæller, hvorfor det er så vigtigt at få opfrisket sine salgsevner.

Læs mere
Sidst opdateret 14-01-2020

Sådan anvender I LinkedIn som B2B-branding platform

LinkedIn er en hub for vidensdeling, netværk og rekruttering. Brug derfor platformen som slags- og positioneringskanal. Læs her, hvor Digital Works guider jer i gang, så I får mest mulig succes. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-06-2020

Sådan skaber I den gode kundeoplevelse

Hvad er det egentligt, der får kunder til at købe, når de træder ind i en butik? Det er det hele koncept, der forstår at favne netop kundens præferencer og behov. For at gøre dig klogere på den gode konceptudvikling, har vi talt med Rikke og Thomas fra Brandfactory. 

Læs mere