Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Køberrådgivningsuddannelsen

Danske Advokater
32 Lektioner
Kursus
Odense
Startdato: 13-04-2021 - Odense
18.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Køberrådgivning

Køberrådgivningsuddannelsen

Køberrådgivningsuddannelsen giver unge advokater eller nye i branchen et samlet juridisk fundament for arbejdet med bolighandler. Efter endt uddannelse har du som deltager opnået et solidt og relevant juridisk fundament for at arbejde med køberrådgivning.

Danske Advokater udbyder sammen med Danske Boligadvokater køberrådgivningsuddannelsen.

Uddannelsen fremstår som en helhed og er opbygget i to moduler. Hvert modul er på to dage og holdes på Hotel Frederik den VI i Odense. Vi starter kl. 9.30 på hvert modul. Uddannelsen er intensiv, så aftenundervisning må påregnes.

Advokat (H) og formand for Danske Boligadvokater, Jan Schøtt-Petersen er hovedunderviser på uddannelsen og sikrer dig som deltager kvalificeret undervisning fra en meget erfaren advokat inden for området, ligesom gæsteundervisere fra branchen løbende deltager på modulerne og sikrer indsigt i væsentlige områder som fx boligens pris, finansiering, anvendelsesbegrænsninger og retstvister. 

Målgruppe

Danske Advokaters Køberrådgivningsuddannelse henvender sig til jurister, advokatfuldmægtige og advokater, som er nye i branchen.

Pris

Medlemmer af Danske Advokater: kr. 18.995,00 ekskl. moms.

Medlemmer af Danske BOLIGadvokater, herunder kollegaer/ansatte i DBA-medlemsfirmaer, kan deltage til en særlig DBA-medlemspris á kr. 14.995 + moms inkl. overnatning og forplejning ifm. med begge moduler.

Om udbyderen

Danske Advokater

Danske Advokater er de danske advokatvirksomheders brancheforening. Vi organiserer advokatvirksomheder, der repræsenterer mere end tre fjerdedele af alle de advokater og advokatfuldmægtige, der er beskæftiget i en advokatvirksomhed.

Danske Advokater blev dannet i begyndelsen af 2008. I foreningen arbejder advokatvirksomhederne sammen om at udvikle og styrke den enkelte virksomhed og advokatbranchen til gavn for branchen såvel som for samfundet. I den sammenhæng er det afgørende, at både store, mellemstore...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Danske Advokater

Vesterbrogade 32
1620 København V

Mobil 33 43 70 00


Få information

Udfyld formularen for mere information om Køberrådgivningsuddannelsen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: