Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Juridisk assistent

Bliv indført i dansk og international erhvervsret som juridisk assistent

Uddannelsen til juridisk assistent er for dig, der allerede har en uddannelse inden for grundlæggende jura og gerne vil specialisere dig yderligere i faget, så du kan arbejde mere selvstændigt med juridiske arbejdsopgaver. 

Uddannelsen er ideel for dig, der allerede har taget uddannelsen til advokatsekretær og  arbejdet i stillingen i en årrække, og nu søger nye ansvarsområder og arbejdsopgaver af højere fagligt niveau. 

Bliv juridisk assistent med en uddannelse i Jura Erhverv

For at blive juridisk assistent skal du tage uddannelsen, der også betegnes Jura Erhverv. Jura Erhverv er en erhvervsretlig uddannelse, hvor du bliver specialiseret i dansk og international erhvervsret, og dermed kvalificerer dig til stillingen som juridisk assistent.

Med uddannelsen til juridisk assistent får du et bredt kendskab til den del af erhvervsretten, der er relevant for erhvervsvirksomheder, advokatkontorer og andre erhvervsvirksomheder, som har brug for juridiske kompetencer på et højt fagligt niveau. 

Som juridisk assistent kvalificeres du til at udføre selvstændigt juridisk arbejde og opgaver, der ikke nødvendigvis skal varetages af en jurist. 

Uddannelsens indhold

Undervejs i uddannelsen vil du modtage undervisning i følgende emner: 

 • Retskilder
 • Erstatnings- og Forsikringsret
 • Kontrakters indgåelse og indhold
 • Køb og salg af løsøre
 • Internationale Købs- og Kreditaftaler
 • Immaterialrettighederne
 • Markedsføring og Konkurrenceret
 • Finansiering og Kreditsikring
 • Fast Ejendom og Kaution
 • Insolvensret/Virksomhedssammenbrud og Arbejdsret
 • Selskabsret
 • Internationale Lovvalg og International Procesret

Der vil være eksamen i alle fag, og du kan kontakte din uddannelsesudbyder for at få mere information om eksamensform- og krav. 

En fleksibel uddannelse til fuld- og deltidsstuderende

Uddannelsen til juridisk assistent er et fleksibelt kursusforløb, der er tilrettelagt for at imødekomme både fuld- og deltidsstuderende. Uddannelsen henvender sig dermed både til dig, der skal passe studiet ved siden af dit fuldtidsarbejde og til dig, der er ledig og ønsker at gennemføre uddannelsen for at styrke dine fremtidige jobmuligheder. 

Det betyder, at du kan vælge at studere på to forskelluge måder. Uddannelsen tilbydes først og fremmest som klassisk klasseundervisning, hvor du kan møde til undervisning 1-3 gange om ugen. Undervisningen er ikke obligatorisk, men her tilbydes du muligheden for at møde om til en gennemgang af det faglige materiale, så du kan diskutere det med din underviser og med-studerende.

For at give dig maksimal fleksibilitet tilbydes uddannelsen også som et online forløb, hvor du kan studere hjemmefra og dermed ikke skal møde op til fysisk undervisning. Det vil være en fordel for dig, der arbejder ved siden af studiet og gerne vil have friheden til at planlægge din egen tid. Det stiller dog en række krav til dig i forhold til selv-disciplin og motivation.

Praktisk information om kurset

Du skal regne med at bruge ca. 6-8 timer ugentligt på studiet, og uddannelsen strækker sig typisk over en periode på 8-12 måneder. Du kan selv styre, hvor hurtigt du ønsker at færdiggøre studierne. 

Uddannelsen kan tages de fleste steder i landet, så søg efter dit område og se, hvilke uddannelsesudbydere der tilbyder uddannelsen nær dig. De fleste uddannelsesudbydere tilbyder også løbende studiestart. 

Prisen på uddannelsen vil variere afhængig af den enkelte uddannelsesudbyder, og du bør derfor rette kontakt direkte til uddannelsesudbyderen for at få konkret information om priserne. Ofte vil du have mulighed for at betale løbende under dit uddannelsesforløb. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen