Akademiuddannelser

Akademimodul i Erhvervsret (Aften)

Længde
10 dage
Pris
5.450 DKK ekskl. moms
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
10 dage
Pris
5.450 DKK ekskl. moms
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole?

Kompetencegivende forløb

Med udgangspunkt i din egen hverdag

Kompetente undervisere

Kursusbeskrivelse

Erhvervsret

Få viden om erhvervsjuridiske aspekter såsom kontraktindgåelse, virksomhedsformer, markedsførings- og konkurrenceret, så du har forudsætningerne for at gøre karriere på det erhvervsretslige område.

Erhvervsret introducerer dig til grundlæggende erhvervsjura med fokus på både nationalt og internationalt virksomhedsmiljø.

Modulets indhold 

Erhvervsret giver dig viden om erhvervsjuridiske aspekter såsom kontraktindgåelse, virksomhedsformer, markedsførings- og konkurrenceret.

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis en virksomhed ikke har styr på de juridiske aspekter af deres virke. Derfor er medarbejdere med viden om erhvervsjura i høj kurs, og faget Erhvervsret giver dig et godt overblik over det erhvervsjuridiske område.

Du lærer om:

  • Nationale og internationale retskilder, procesret og immaterialret
  • Virksomhedsformer, -hæftelse, køb af løsøre og kreditsikring såsom pantsætning og kaution
  • Kreditsikring, herunder pant, kaution og ejendomsforbehold

Dit udbytte af modulet

Erhvervsret giver dig også indgående viden om reglerne for kontraktindgåelse på både nationalt og internationalt plan - ligesom du bliver klædt på til at håndtere sager om erstatningsansvar uden for kontrakt og forsikringsaftaler.

Og ikke mindst vil erhvervsjuridisk uddannelse give dig brugbar viden om markedsføringsret og konkurrenceret, så du med indgående kendskab til markedsføringsloven kan sikre god skik i markedsføringen.

I Erhvervsret lærer du om forebyggelse af fremtidige juridiske konflikter, og du får en klar forståelse af, hvornår det er nødvendigt at indhente yderligere juridisk bistand. Ansættelsesret, e-handel og kreditsikring, herunder pant, kaution og ejendomsforbehold, indgår også i faget.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, der ønsker at lære de juridiske metoder bag lovgivningen, så du kan analysere og forebygge juridiske problemer.

Eksamen og diplom

Modulet Erhversret består af 10 ECTS-point. Modulet kan tages som et enkeltfag eller i forbindelse med akademiuddannelserne Skatter og afgifter og Salg og økonomi.

Modulet afsluttes med en mundtlig prøve kombineret med en erhvervscase. 

Pris

Prisen for modulet i Erhvervsret er 5.450 kroner for aftenhold.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Akademimodul i Erhvervsret (Aften)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret