AB18 kurser

Sæt dig ind i AB18

Du lærer om de almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed. Find dit AB18 kursus i listen nedenfor.
Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

AB 18

Byggeribranchen fik d. 1. januar 2019 en række nye regler pålagt sig, og dette betød en lang række ændringer i entrepriseretten. AB18 erstattede AB 92, og derfor kan det være, at du har brug for et nyt AB kursus, så du bliver sat helt ind i den gældende lovgivning.

Hvad er AB18?

AB18 er et standardiseret sæt aftalevilkår, der skal bruges for aftaler om arbejde og leverancer i forbindelse med bygge- og anlægsvirksomheder. Det er udarbejdet med henblik på aftaler, hvori bygherre ikke er forbruger. AB18 erstattede den gamle AB 92 i 2019, og stiller skarpere krav til håndværkerens projektgennemgang og betaling af ekstraarbejde.

Du skal bruge AB18, som står for almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed, når du indgår en entrepriseaftale med en eller flere håndværkere, der skal udføre din bygge- eller renoveringsopgave, for at sikre en god byggeproces. AB18 er introduceret for, at der opstod klarerer retningslinjer i aftalerne mellem bygherrerne og håndværkere, og for at sikre, at der ikke opstår uforudsete høje udgifter som ekstraudgifter på et byggeprojekt.

Hvad indeholder et kursus?

Efter et kursus i AB18, vil du have styr på de grundprincipper og regelsæt, der nu er gældende i forhold til den gamle bestemmelse ved AB 92. Du vil samtidig opnå indsigt i, hvad der er gældende ifm. Entreprenørprojektering, projektgennemgang, projektudvikling, økonomi og kvalitet, betaling, sikkerhedsstillelse og meget mere. Du vil også få skærpet din opmærksomhed vedrørende, hvor det oftest går galt i praksis, og hvad der kan gøres for at undgå disse fejl.

Samtidig vil du blive sat ind i de 22 nye lovbestemmelser der er opstået i forbindelse med introduktionen af AB18.

Hvem burde tage kurset?

AB 18 kurser er relevant for alle der arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår. Det er også relevant for personer, der håndterer eller eksponeres for tidsplaner, forsinkelser, dagbod og ekstraarbejder, i denne forbindelse er det irrelevant om du er bygherre, leverandør, arkitekt, entreprenør, ingeniør, konstruktør osv. Uanset om der er bekendt med den tidligere lovgivning i AB 12, eller om du er helt grøn på området, er disse kurser relevant for dig.

På denne side har vi samlet en række forskellige kurser, der alle handler om AB 18. Se kurserne i gennem, og find det der passer bedst til dig og din virksomhed. Du kan også bruge sidens søgefunktion, hvis du vil søge mere præcist.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen