Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i skatter og afgifter

Cphbusiness
3 år
Deltid
Åben uddannelse
København
Startdato: Vinter (uge 6) og sommer (uge 36) - København

Akademiuddannelse i skatter og afgifter

Akademiuddannelse i skatter og afgifter

Skatter og afgifter - akademiuddannelse i regler for skatter og afgifter

Ønsker du at få en bred praktisk og teoretisk forståelse af emner som inddrivelsesret, toldret, skatteret, moms- og afgiftsret? Så skal du vælge akademiudddannelsen i skatter og afgifter, som er udviklet i samarbejde med SKAT.

Indhold

Undervisningen veksler mellem teori, diskussion, øvelser, cases, projektopgaver og studiekredse, hvilket både giver dig et teoretisk grundlag og en praktisk viden, du kan anvende i dit daglige arbejde.

Dine egne arbejdserfaringer vil derfor i vid udstrækning blive inddraget i undervisningen, og det afsluttende eksamensprojekt løses typisk individuelt med udgangspunkt i eget job.

Akademiuddannelsen i skatter og afgifter er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som udbydes på deltid. Uddannelsen kan eksempelvis gennemføres på tre år med ét fag pr. semester.

Opbygning

Akademiuddannelsen i skatter og afgifter tæller 60 ECTS og er bygget op af obligatoriske, valgfrie og retningsbestemte fagmoduler samt et afgangsprojekt. 

Obligatoriske fagmoduler

  • Kommunikation i praksis (10 ECTS)
  • Erhvervsret (10 ECTS)

Valgfrie fagmoduler

  • Global økonomi (10 ECTS)
  • Erhvervsøkonomi (10 ECTS)

Profiler

  • Told og skat
  • Inddrivelse, moms og afgifter

Optagelse

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring
    eller
  • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

   

Eksamen og diplom

Skriftlig eksamen

Skriftlig eksamen afholdes to gange om året som afslutning på semesteret. Eksamen er typisk i starten af juni for forårssemesteret og i starten af januar for efterårssemesteret.

Mundtlig eksamen

Mundtlig eksamen afholdes ligeledes to gange om året som afslutning på semesteret og finder sted i maj/juni på forårssemesteret og i januar på efterårssemesteret. Reeksaminer finder sted i næstfølgende eksamenstermin.

Videregående uddannelser

Med en akademiuddannelse i skatter og afgifter bliver du i stand til at tage professionel del i virksomheders erhvervsøkonomiske beslutningsprocesser, identificere og forebygge juridiske problemstillinger samt vurdere centrale samfundsøkonomiske sammenhænge i en international markedsøkonomi. Uddannelsen ruster dig til at arbejde i såvel et nationalt som et globalt virksomhedsmiljø.

Du kan også vælge at bygge videre på studierne, da akademiuddannelsen i skatter og afgifter giver dig adgang til at tage en relevant diplomuddannelse.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Cphbusiness tilbyder en bred vifte af efteruddannelsesforløb og kurser rettet mod både virksomheder og enkeltpersoner. Anerkendt uddannelse på videregående niveau Fleksibel uddannelse sideløbende med job Mulighed for tilskud. Cphbusiness kurser er kompetencegivende og ”skræddersyede” til privatpersoner, virksomheder, institutioner og offentlige...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i skatter og afgifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.