Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion

Cphbusiness
Startdatoer
København
Vinter (uge 6) og sommer (uge 36) 
Lyngby
Vinter (uge 6) og sommer (uge 36) 

Akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion

Akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion

Innovation, produkt og produktion - akademiuddannelse med 2 studieretninger!

Interesserer du dig for innovation og produktion, og vil du gerne arbejde med vækst og udvikling, så er akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion sikkert noget for dig.

Indhold

På akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion kan du vælge mellem to uddannelsesretninger. Du har derved mulighed for at give din uddannelse et specifikt fokus.

De to uddannelsesretninger er hhv. innovation og produktion.

Hvis du vælger retningen innovation, vil du tilegne dig viden om idé- og udviklingsprocesser. Du vil endvidere lære om god projektledelse, og hvordan du skaber og styrer innovative processer.

Med retningen produktion lærer du at vurdere faktorer såsom produktionsteknikker, projektstyring og logistiske forhold samt deres indvirkning på produktionsoptimering. Det vil sætte dig i stand til at deltage i løsningen af problemstillinger i forbindelse med produktion.

Det er desuden muligt at tage en akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion uden uddannelsesretning.

Alle tre er kompetencegivende, videregående uddannelser.

Formål

Virksomheder har brug for medarbejdere, som kan indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for innovation, produktudvikling og produktion samt medarbejdere, som kan varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner i relation til fagområdets praksis i såvel private som offentlige organisationer. Samtidig er det vigtigt, at virksomhederne får udviklet deres rutiner, og at de får opbygget strukturer, der sikrer en fortsat udvikling og innovation af nye produkter.

En akademiuddannelse (AU) i innovation, produkt og produktion ruster dig til at analysere, planlægge og vurdere ideer og problemstillinger inden for innovation og produktionsoptimering.

På uddannelsen lærer du at benytte din viden om innovation, produktion og produktudvikling til at opnå resultater - samt at samarbejde med andre på tværs af kulturelle, sproglige og uddannelsesmæssige forskelle.

Med en akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion vil du typisk finde arbejde som produktudvikler, produktionschef, projektleder eller som rådgivende konsulent.

Optagelse

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring
    eller
  • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

Eksamen og diplom

Skriftlig eksamen

Skriftlig eksamen afholdes to gange om året som afslutning på semesteret. Eksamen er typisk i starten af juni for forårssemesteret og i starten af januar for efterårssemesteret.

Mundtlig eksamen

Mundtlig eksamen afholdes ligeledes to gange om året som afslutning på semesteret og finder sted i maj/juni på forårssemesteret og i januar på efterårssemesteret. Reeksaminer finder sted i næstfølgende eksamenstermin.

Videregående uddannelser

Med en akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion vil du kunne varetage stillinger inden for en række forskellige områder. Relevante job: produktudvikler, produktionschef, projektleder og rådgivende konsulent.

Hvis du vil studere videre, har du mulighed for at tage en relevant diplomuddannelse.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Videreuddannelsesmuligheder på Cphbusiness. Cphbusiness har en bred vifte af fag, uddannelser og kurser rettet mod både virksomheder og privatpersoner. På Cphbusiness kan du videreuddanne dig og få styrket din faglighed med opdateret viden og nye kompetencer – ved siden af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.