Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion

SmartAcademy
Varierende længde
Akademiuddannelser
Esbjerg
Startdato: Kontakt for information - Esbjerg

Hvorfor vælge SmartAcademy?

Videregående uddannelser med højt fagligt niveau, der kan anvendes i praksis

Udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger

Høj kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion

Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion styrker din karriere inden for produktionsoptimering og innovative processer. Lær at analysere, planlægge og vurdere hvornår og hvordan nye idéer, systemer og metoder skal implementeres i produktionen for at sikre en fortsat innovativ produktudvikling.

Dit udbytte af en Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion

På akademiuddannelsen i Innovation, Produkt og Produktion opnår du færdigheder til at kunne indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for innovation, produktudvikling og produktion, samt at kunne varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner i virksomheden.


Indhold på uddannelsen

Uddannelserne består af moduler, som man kan tage enkeltvis eller stykke sammen til en fuld akademiuddannelse. Denne akademiuddannelse består af i alt 60 ECTS med 2 obligatoriske fag, en række valgfag og afsluttes med et afgangsprojekt.

Innovation

Med uddannelsesretningen Innovation sikrer du dig værktøjerne til at analysere, tilrettelægge og vurdere en virksomheds forskellige problemstillinger med særlig fokus på innovation. Du lærer, hvordan du styrer og skaber innovative processer, og leder projekter. Vi anbefaler, at du tager faget Projektledelse forud for Innovationsledelse.

Produktion

Med uddannelsesretningen Produktion sikrer du dig værktøjer til at analysere, tilrettelægge og vurdere en virksomheds problemstillinger med særlig fokus på produktionsoptimering. Du lærer at vurdere faktorer som produktions- og optimeringsteknikker, logistiske forhold, samt hvordan du leder projekter.

Almindelig

Med uddannelsesretningen Almindelig sikrer du dig værktøjer til at analysere, tilrettelægge og vurdere en virksomheds problemstillinger med fokus på både innovation og produktionsoptimering. Du bestemmer selv dit fokusområde på uddannelsen igennem din sammensætning af valgfag. Bemærk dog at minimum 15 ECTS af dine valgfrie fag skal komme fra fagområdet Service, produktion og IT.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde én af følgende betingelser:

  • En relevant erhvervsuddannelse
  • En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • En gymnasial uddannelse med matematik og fysik på C-niveau
  • En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående

Suppleret med 2 års relevant erhvervserfaring, som du har fået sideløbende med, eller efter, endt adgangsgivende eksamen

Eksamen og diplom

Når du har afsluttet 60 ECTS, er du akademiuddannet. Det svarer til en kort videregående uddannelse.

Pris

  • Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på Smart Academy.
  • Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Akademi- og diplommoduler er i høj kurs på arbejdsmarkedet, og medarbejdere med en akademi- eller diplomuddannelse er eftertragtede. Derfor kan du søge om økonomisk tilskud til vores uddannelser. Mange kan søge en eller anden form for tilskud til uddannelse. Men ikke alle er klar over det. Derfor har vi samlet de vigtigste oplysninger, så du ikke risikerer at overse denne mulighed. 

Om udbyderen

Smart Academy

Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplomniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5786

Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: