Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forhandlingsteknik - firmatilpasset

Coachers
Efter aftale
Kursus
Danmark
Startdato: Efter aftale - Danmark

Kursusbeskrivelse

Vi kan sammensætte en uddannelse på 1 dag i forhandlingsteknik. Vi bygger uddannelsen op om de udfordringer du skal kunne håndtere i dine forhandlinger. Uddannelsen er særlig målrettet medarbejdere der arbejder med slagsarbejde.

Mål:

  • Du vil blive i stand til at opnå en højere dækningsgrad på dine ordre
  • Du vil kunne lukke flere aftaler 

Indhold:

  • Forberedelse. Du lærer værdien af, at hele successen i en forhandling ligger i en stærk forberedelse og du lærer hvordan du forbereder dig bedre til en forhandling
  • Mentalitet. Du lærer betydningen af at kunne arbejde med din egen mentale tilstand til en forhandling. Her lærer du også hvordan du skaber en mere positiv og lyststyret tilgang til forhandling - fremfor at være styret af frygten for at miste ordren
  • Prispræsentation. Du lærer at præsentere dit tilbud og din pris på en værdiskabende måde og også hvordan du bygger din prispræsentation, så kunden bliver mere motiveret for at købe.
  • Variabler. Du lærer, hvordan mere kreativt kan spille andre variabler i spil end rabat. Variabler der er bedre for kunden og billigere dig dig og din virksomhed. Med andre ord at skabe win/win aftaler.
  • Krav og modkrav. Du lærer hvordan du kan vende et krav fra en kunde til en closing. Så når din kunde ønsker rabat eller har andre krav vil du kunne vende disse krav til at du lukker handlen på kravene.
  • Delaccepter. Du lærer at bruge delaccepter på den rigtige måde og at de er afgørende for at kunne lukke handlen
  • Afslutningsteknikker. Du lærer 18 forskellige afslutningsteknikker, så du får en større bredde. Dette betyder at du kan vælge den lukketeknik der passer bedst kunden og situationen.

Teori og praksis: Vi sammensætter uddannelsen over en eller 2 dage kombineret af teori og praksis. Træningen vil derfor foregå dels i salgsworkshops og gerne suppleret med individuel handlingsplan, coaching og digitale test's.

Indhold: På et formøde analyserer vi sammen jeres udfordringer samt det indhold der vil skabe bedst værdi i et forløb. Vi tager udgangspunkt i de punkter vi har beskrevet i det ovenstående indhold.

Vi har mange store og gode referencer i næsten alle brancher der har gennemført uddannelse i forhandlingsteknik hos Coachers. Gennem et samarbejde  får du adgang til nogle af Danmarks allerbedste salgstrænere og du får adgang til et særdeles håndgribeligt salgskoncept.

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende dialog om mulighederne for din virksomhed.

Forhandlingsteknik

Målgruppe

Salgskonsulenter, sælgere, salgsledere, CEO's og indkøbere

Eksamen og diplom

Dette kan være en tilvalgsmulighed

Pris

Aftales individuelt alt efter omfang og varighed

Om udbyderen

Preben Braagaard der er CEO &  founder i Coachers er flere gange set på DR1 og DR2, hvor han salgstræner virksomheder og Jesper Buch har kaldt ham Danmark bedste salgscoach. Ann Louise Engstrøm er partner i Coachers har en utrolig...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forhandlingsteknik - firmatilpasset
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Coachers

Administration
Jespersvej 37
8700 Horsens

Telefon: 7023 2358
Mobil 20845503
coachers.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Forhandlingsteknik - firmatilpasset

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.