Top 10 kurser inden for pædagogik

Søger du videreuddannelse inden for det pædagogiske felt i 2024? Find inspiration til dit valg her, hvor vi giver dig et overblik over de 10 mest populære kurser i pædagogik.

Top 10 mest populære pædagogik kurser 2023

Er du ansat inden for det pædagogiske fagområde og er du på jagt efter opkvalificering i form af efter- og videreuddannelse? Udbuddet kan hurtigt virke overvældende, da der er så mange muligheder at vælge mellem. Der findes for eksempel både korte kurser, webinarer, AMU, diplomuddannelser og meget mere. Fælles for disse forløb er, at de klæder dig på til din karriere inden for pædagogik.

Der findes således en bred vifte af muligheder, hvis du leder efter efter- og videreuddannelse inden for dette fagområde. Der er ligeledes mange specialiseringsområder, så du kan tilpasse dine karrieremuligheder efter dine interesser. Her hos finduddannelse.dk præsenterer vi dig herunder for en oversigt over de 10 mest populære kursus- og uddannelsesforløb inden for pædagogik i 2023, som måske kan give dig inspiration til din kompetenceudvikling. Alternativt kan du udforske vores komplette kurstilbud inden for pædagogik for at finde den rette retning for din faglige udvikling.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien Pædagogik på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid.


Populære kurser inden for Pædagogik

Pædagogisk lederuddannelse

1

8 dage

København

18.000 DKK

Denne uddannelse er for dig, der ønsker en grunduddannelse i pædagogisk ledelse. Du får ny viden, konkrete ledelsesredskaber og et netværk af ligesindede at dele dine refleksioner om ledelse med.

Gennem denne Pædagogisk lederuddannelse hos Kursuscenter Sputnik får du konkrete lederredskaber, du kan benytte allerede dagen efter. Uddannelsen henvender sig til en bred vifte af professionelle inden for ledelse og pædagogik, herunder blandt andet skoleledere, ledere af pædagogiske og sociale tilbud, souschefer, teamledere og koordinatorer. Søger du en skolelederuddannelse eller en lederuddannelse for pædagoger, vil denne uddannelse derfor være som skræddersyet til dig.

Læs mere om forløbet

Den pædagogiske diplomuddannelse

2

1 år

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Den pædagogiske diplomuddannelse er skræddersyet til dig, der ønsker at fordybe dig i dit fag og opnå nye kompetencer inden for pædagogik og formidling. Uddannelsen fokuserer på at styrke din praksis gennem teori og refleksion og kvalificerer dig til at påtage dig forskellige pædagogiske roller både i offentlige og private institutioner.

Uddannelsen er relevant for dig som er lærer, pædagog, sygeplejerske eller professionsbachelor. Den er også relevant for andre, der til daglig beskæftiger sig med pædagogiske og formidlingsmæssige opgaver.

Læs mere om forløbet

AKT og inklusion modul 1

3

6 dage

Flere lokationer

Kontakt

AKT og inklusion modul 1 præsenterer teori og mange praksismuligheder til arbejdet med inklusion, læringsmiljøer og foregribende støtte til børn i udsatte positioner.

Kurset i AKT og inklusion modul 1 er for lærere og pædagoger, der arbejder med AKT- funktioner og inklusionsarbejde i folkeskolen eller i tilsvarende sammenhænge.

Læs mere om forløbet

AVG aften & weekend

4

6 uger

Frederiksberg

17.500 DKK

En Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) giver dig kompetencer til at undervise, vejlede, instruere og formidle med gennemslagskraft. Uddannelsen sætter din faglighed i spil på nye måder og åbner for nye jobfunktioner. Du går fra uddannelsen med et væld af nye idéer og redskaber til at undervise og formidle – og du bliver bevidst om dine styrker i rollen som underviser.

AVG forløbet er kompetencegivende for både erfarne undervisere og de nye i faget. Du kan bruge AVG hvis du skal undervise eller formidle for voksne, f.eks. kørelærer, førstehjælpsinstruktør, foredragsholder, arbejdsmiljørepræsentant, tillidsmand, skal undervise dine kollegaer, ledere, mellemledere m. fl.

Læs mere om forløbet

Samtaleteknikker med psykisk sårbare børn og unge

5

3 timer

Flere lokationer

1.595 DKK

Kurset i samtaleteknikker med psykisk sårbare børn og unge er skabt til dig, der ønsker at styrke dine færdigheder i at kommunikere med denne målgruppe. Du vil lære konkrete redskaber og strategier til at skabe tillidsfulde relationer gennem samtaler, ligesom du vil få indsigt i, hvordan du kan anvende samtalen i relationsarbejdet og som et værktøj til at skabe kontakt til børn og unge, der almindeligvis ikke bruger samtale og dialog som deres primære kontaktform.

Kurset henvender sig til lærere, pædagoger eller andre fagpersoner, der arbejder med børn og de unge.

Læs mere om forløbet

Kursus i undervisningsteknik: Brænd igennem med din undervisning

6

3 dage

Flere lokationer

12.500 DKK

Dette kursus i undervisningsteknik er designet til at løfte dine undervisningsfærdigheder til nye højder, uanset om du er en ny underviser eller en erfaren en, der stræber efter at forfine dit håndværk. Gennem ny indsigt, praktiske redskaber og træning vil du lære at skabe engagerende og meningsfuld undervisning, der motiverer dine deltagere og sætter gang i lysten til at lære.

Kurset præsenterer dig for forskellige undervisningsteknikker og læringsstile, samt hvordan du strukturerer både korte kurser og længere undervisningsforløb.

Læs mere om forløbet

Bliv Psykologisk Pædagogisk Supervisor

7

12 dage

København

18.700 DKK

Med denne Psykologisk Pædagogisk Supervisor uddannelse hos Dansk NLP Institut får du faglig viden inden for et bestemt fagområde og kompetencer, der gør dig i stand til at aflaste og modvirke belastningen på arbejdspladsen. Samtidig gør uddannelsen som supervisor dig i stand til at understøtte de forskellige lærings- og udviklingsprocesser, der finder sted på arbejdspladsen både på individ- og gruppeniveau.

Supervisor uddannelse er for dig, der ønsker at aflaste og modvirke belastninger hos mennesker, der arbejder med mennesker. Ligeledes henvender uddannelsen sig til dig, som gerne vil understøtte menneskers læringsproces ved at vende psykisk belastning til læring.

Læs mere om forløbet

Samtaler med børn

8

2 dage

Online

Kontakt udbyder

Denne online 2 dages workshop hos Dansk Løsningsfokuseret Institut om Samtaler med børn er skabt til dig, der ønsker at blive endnu mere relevant og engagerende i dine samtaler med børn. Gennem en løsningsfokuseret tilgang vil du lære at give børnene en stemme og aktivt inddrage dem i deres eget liv. Workshoppen kombinerer teori og praksis og giver dig konkrete redskaber til at planlægge, forberede og afholde løsningsfokuserede samtaler med børn.

Kurset henvender sig til professionelle, der i deres daglige samarbejder og samtaler med børn om at skabe og understøtte forandring, uanset funktion, dvs. pædagog, lærer, familiebehandler, socialrådgiver, sundhedsplejerske o.a. vil få gavn af kurset.

Læs mere om forløbet

Grafisk og kreativ formidling

9

1 dag

København

4.800 DKK

Kurset i grafisk og kreativ formidling er for dig, der vil være bedre til at bruge illustrationer, billeder og grafiske virkemidler i din formidling – f.eks. når du skal præsentere, undervise eller fremlægge på møder.

Kurset sætter gang i dine kreative sider og er samtidig meget konkret. Du kommer selv til at arbejde med stoffet og allerede efter et par timer vil du opleve et tydeligt løft af din visuelle formåen.

Læs mere om forløbet

Lærermentor & Specialpædagogisk støtte (SPS)

10

4 dage

København

7.800 DKK

Lærermentor & Specialpædagogisk støtte (SPS) er et 4-dages kursus designet til at ruste dig til at varetage SPS-rollen på en ungdomsuddannelse. Kurset er målrettet dig, der som SPS-vejleder, studievejleder eller lærer yder SPS-støtte til elever eller kursister med psykiske diagnoser. Eller dig, der har behov for viden om, hvordan du bedst muligt tager hensyn til elever med diagnoser i undervisningen.

Kurset ruster dig til at vurdere, hvilken støtte eleven/kursisten har størst gavn af. Og til løbende at tilpasse støtten, så eleven/kursisten kontinuerligt opnår det maksimale læringsudbytte i de enkelte læringssituationer og generelt på uddannelsen.

Læs mere om forløbet

Find en pædagogisk uddannelse

Leder du efter efter- og videreuddannelse inden for pædagogik? Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde en pædagogisk uddannelse, der matcher dine behov.

Søg efter kurser i Pædagogik her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer