Samtaler med børn

Længde
2 dage
Pris
1.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
kontakt for holdstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
2 dage
Pris
1.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
kontakt for holdstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Startdato

1 tilgængelig startdato

kontakt for holdstart

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

barn i vindue

En workshop om samtaler med børn - ONLINE

“Når vi relevant engagerer børn i samtaler om deres liv, skaber vi grundlag for at gøre dem ti aktive aktører i eget liv. Derfor er det mere end nogensinde nødvendigt at stille sig spørgsmålet: hvordan bliver jeg relevant for barnet?”

Den løsningsfokuseret tilgang fokuserer på den, vi taler med, og er derfor en oplagt tilgang at anvende, når du gerne vil gøre dig relevant for børn, når du gerne vil give dem stemme. Workshoppen er designet over en tæt kobling og vekselvirkning mellem teori og praksis, hvor du får arbejdet med de konkrete samtaleredskaber.

Du får teoretisk viden og praktiske færdigheder i at planlægge, forberede og afholde løsningsfokuseret samtaler med børn. Det er to intense dage med konkrete redskaber, tips og tricks, direkte til at implementere og bruge i dine samtaler, hvorfor det kan være nyttigt med nogen forkundskaber om den løsningsfokuserede tilgang.


Indhold på workshoppen

Workshoppen består af undervisning, hvor læringsdesignet er bygget op over en tæt kobling mellem teori og praksis. For at skabe et tilbud af høj faglig kvalitet består undervisningen af et vekselvirkning mellem oplæg, film og øvelser, hvor den enkelte for arbejdet med de konkrete samtaleredskaber.  

Indførende undervisning i løsningsfokuseret teori og metode, særligt fokuseres på de forhold, der gør sig gældende for arbejdet med børn og deres omsorgspersoner.

I løbet af dagene introduceres du for grundlæggende løsningsfokuserede antagelser om samtaler med børn, ligesom teknikker og redskaber til at engagere børnene i løsningsfokuserede samtaler og måder at medtænke barnets omsorgspersoner gennemgås. 

Med andre ord vil du stifte bekendtskab med løsningsfokuserede perspektiver på, hvordan man kan knytte an til børns sproglighed og kreativitet samt hvordan man kan inddrage netværk. Materiale udleveres, så den enkelte efterfølgende kan fordybe sig yderligere.

Målgruppe

Kurset henvender sig til professionelle, der i deres daglige samarbejder og samtaler med børn om at skabe og understøtte forandring, uanset funktion, dvs. pædagog, lærer, familiebehandler, socialrådgiver, sundhedsplejerske o.a. vil få gavn af kurset.

Eksamen og diplom

Deltagerbevis gives

Pris

Prisen for kurset er 1990 kroner ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Samtaler med børn
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Dansk Løsningsfokuseret Institut
vangedevej 225
2870

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuseret tilgang.  Vi ønsker at være kendt for HØJ kvalitet, STÆRK faglighed og SOLID undervisning. Vores uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret