Top 10 mest populære kurser i pædagogik i 2022

Er du uddannet inden for pædagogik, og leder efter efteruddannelse? Der er gode muligheder for efteruddannelse og at vælge retning inden for det pædagogiske felt. Se vores 10 mest populære kurser i pædagogik i 2022 her.

Top 10 mest populære kurser i pædagogik i 2022

Er du uddannet inden for pædagogik, og leder efter efteruddannelse? Der findes masser af muligheder, og kursusudbuddet kan af og til virke overvældende. Der findes både korte kurser, webinarer, AMU, diplomuddannelser, akademiuddannelser og masteruddannelser. Alle klæder de dig på, til dit fremtidige arbejde med pædagogik.

Der findes mange forskellige felter og områder inden for pædagogik, som du kan specialisere dig i. Søger du for eksempel kompetenceudvikling inden for et specifikt pædagogisk felt, er der rig mulighed for dette. Søger du efteruddannelse og kurser inden for netop pædagogik, kan du finde inspiration til dig valg med dette overblik over de 10 mest populære kurser i pædagogik på finduddannelse.dk i 2022. Eller du kan gennemse vores fulde udbud af kurser i pædagogik, hvor du også kan finde inspiration til netop din retning inden for det pædagogiske felt. 


Hvor

Ballerup, Århus

Varighed

3 dage

Pris

4.874 DKK (ex. moms)

På kurset Børnesamtaler hos ForandringsAkademiet får du redskaber til at følge barnet i de fortællinger, som barnet har. Du lærer at sætte rammen for en børnestyret samtale og undersøge og afdække barnets trivsel og udvikling.

På dette kursis i børnesamtaler lærer du blandt andet at benytte løsningsfokuserede spørgeteknikker og får kendskab til en lang række konkrete øvelser, der både er sjove og engagerende for barnet, og som åbner for samtale og dialog. Kurset er for dig, der til daglig er i kontakt med børn og har et ansvar for at sikre deres trivsel. Det kan for eksempel være, at du sidder i en stilling som lærer, pædagog eller socialrådgiver.

Få mere information om Børnesamtaler


Hvor

Odense, Vejle

Varighed

1-3 år

Pris

Fra 60.000 DKK

Den pædagogiske diplomuddannelse i Læsevejledning i grundskolen er for dig, der har et ønske om at specialisere dig inden for design og håndtering af læseindsatser og vejledning, som støtter børns læsning og skriftsproglige udvikling.

Uddannelsen er en Pædagogisk diplomuddannelse, som omfatter 60 ECTS og består af seks moduler. I løbet af disse moduler vil du blandt andet opnå kompetencer til at varetage læsevejledning og kvalificere læseundervisning samt formidle viden om læsning og skriftsprogsudvikling til kolleger, ledelse og forældre.

Få mere information om Pædagogisk diplomuddannelse i Læsevejledning i grundskolen


Hvor

København

Varighed

8 dage

Pris

16.000 DKK (ex. moms)

Denne Pædagogiske lederuddannelse hos Kursuscenter Sputnik er for dig, der ønsker en grunduddannelse i pædagogisk ledelse. På denne uddannelse kan du se frem til ny viden, konkrete ledelsesredskaber og et netværk af ligesindede at dele dine refleksioner om ledelse med. Grunduddannelsen vil klæde dig på til at lede pædagogisk personale i skole, botilbud, ungdomsuddannelse, daginstitution og sociale tilbud.

Søger du en skolelederuddannelse eller en lederuddannelse for pædagoger, vil denne uddannelse være som skræddersyet til dig. Du kan for eksempel have en stilling som skoleleder, leder af enten pædagogisk og/eller sociale tilbud, souschef el. lign.

Få mere information om Pædagogisk lederuddannelse


Hvor

Sjælland

Varighed

10 dage

Pris

24.500 DKK (ex. moms)

Denne uddannelse er for dig, der arbejder med professionelle samtaler og ønsker at lære, hvordan naturen kan understøtte udviklings-samtalerne i dit arbejde og liv i øvrigt. Du arbejder f.eks. som leder, psykolog, pædagog, lærer, terapeut, jobkonsulent, HR partner/konsulent eller er selvstændig.

Udover, at du får de nødvendige færdigheder for, at du kan arbejde som coach, så bliver du også certificeret naturcoach med ekstern censor. Det bliver du ved at lære hvordan du holder professionelle coachsamtaler med naturen som en form for tredje samtalepartner. Du vil lære et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis.

Få mere information om Naturcoach-uddannelsen


Hvor

Odense

Varighed

6 dage

Pris

11.200 DKK (ex. moms)

AKT og inklusion modul 1 præsenterer teori og mange praksismuligheder til arbejdet med inklusion, læringsmiljøer og foregribende støtte til børn i udsatte positioner. Kurset veksler mellem oplæg, diskussion, casearbejde og studiegrupper.

AKT og inklusion modul 1 er for lærere og pædagoger, der arbejder med AKT- funktioner og inklusionsarbejde i folkeskolen eller i tilsvarende sammenhænge. Modulet AKT og inklusion modul 1 er en del af en samlet uddannelse.

Få mere information om AKT og inklusion modul 1


Hvor

København, Århus

Varighed

2 dage

Pris

3.800 DKK (ex. moms)

Sputniks ADHD-kursus / AKT-kursus giver dig viden om og forståelse af, hvad ADHD er, og hvilken indflydelse det kan have på indlæring og social- og personlig udvikling. Kurset har fokus på let-omsættelige metoder i AKT-arbejdet, der gør en synlig forskel. Underviserne har speciale i elever med udfordringer inden for AKT (adfærd, kontakt og trivsel) og ADHD.

Kurset er særligt henvendt til eksempelvis dig, der er AKT-vejleder eller AKT-lærer, inklusionspædagog, lærer, pædagog, familievejleder, socialrådgiver eller en lignende stilling, hvor du arbejder med børn og unge med ADHD, ADHD-lignende adfærd eller tilsvarende udfordringer inden for AKT-området.

Få mere information om ADHD og AKT Grundkursus


Hvor

Odense, Vejle

Varighed

1-3 år

Pris

Fra 60.000 DKK

Den pædagogiske diplomuddannelse i Psykologi er en uddannelse for pædagoger, lærere, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, socialrådgivere og øvrige professioner, som ønsker grundig viden om psykologi og færdigheder i at anvende psykologisk viden i deres arbejde.

En pædagogisk diplomuddannelse kvalificerer dig til at varetage pædagogiske funktioner på et højt fagligt niveau. Med denne diplomuddannelse opnår du den nyeste viden inden for pædagogik. Derudover får du indsigt i de pædagogiske metoder og forskning. Endvidere får du færdigheder i at analysere og formidle komplekse pædagogiske problemstillinger.

Få mere information om Pædagogisk diplomuddannelse i Psykologi


Hvor

København, Århus

Varighed

2 dage

Pris

3.800 DKK (ex. moms)

På Sputniks Autisme Grundkursus får du grundlæggende viden om og forståelse for børn, unge og voksne med en autismediagnose. Du bliver introduceret til konkrete metoder og arbejdsredskaber, som du kan bruge i dit arbejdsliv som lærer, pædagog, socialrådgiver, jobkonsulent, familievejleder eller lignende.

På kurset får du blandt andet grundlæggende indsigt i autismediagnoserne og viden om hjernens sammensætning og funktion. Efter at have taget dette grundkursus i autisme, har du efterfølgende mulighed for at kombinere kurset med et fortsætterkursus, hvor du får endnu mere viden om autisme.  

Få mere information om Autisme Grundkursus


Hvor

København

Varighed

118 timer

Pris

34.900 DKK (ex. moms)

Memox Familiebehandleruddannelse er for dig, der er uddannet inden for det pædagogiske eller socialfaglige felt eller har erfaring med at arbejde med sårbare og udsatte børn, unge og familier. Du kan fx være lærer, mentor, pædagog, familiebehandler, socialrådgiver eller ansat på det pædagogiske felt.

Uddannelsens primære mål er at forberede dig til de praktiske udfordringer, konkrete sager og arbejdssituationer, som du møder i dit arbejde med udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Få mere information om Certificeret familiebehandler


Hvor

Ballerup, Århus

Varighed

11 måneder

Pris

29.714 DKK (Ex. moms)

Med ForandringsAkademiets familievejlederuddannelse vil du være i stand til at arbejde med udsatte borgere og familier i deres hjem. Du vil for eksempel blive i stand til at løse konflikter og være medskaber af forandringer i andre menneskers liv. Derfor er familievejlederuddannelsen henvendt til dig, der vil være med til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier.

På uddannelsen vil du blandt andet lære om indføring i og anvendelse af teorier og metoder i systematisk løsningsfokuseret korttidsterapi og relationsorienteret samtalepraksis, du vil få indsigt i egne værdier og holdninger og du vil opnå færdigheder i at facilitere samtaler med børn, unge, familier og professionelle samarbejdspartnere, som familien er i kontakt med. Det er en forudsætning for optag på uddannelsen, at du har en socialfaglig baggrund og kender til børns udvikling.

Få mere information om Familievejleder


Vælg din retning inden for det pædagogiske felt

Leder du efter flere kurser i pædagogik?
Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det bedste kursus for dig.

Søg kurser i pædagogik her


Annoncer