Vis finduddannelse.dk som: Mobile
12 uger
Kursus
Hellerup
Startdato: Kontakt for opstart - Hellerup

Kursusbeskrivelse

Gå fra syg til rask

Gå fra syg til rask

Døjer du med kronisk sygdom eller diagnose? Har du vedvarende symptomer, gener og helbredsproblemer? Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?

Hvad enten du vil være rask, performe bedre fysisk eller mentalt, så kan vi hjælpe dig. Vores rådgivning, bøger, forløb m.v. tager udgangspunkt i den seneste forskning, fagområdet Functional Medicine samt vores egen evidensbaseret praksis.

Selve konsultationen omkring 'Gå fra syg til rask'

I en Functional Medicine-konsultation, vil Umahro Cadogan hjælpe dig med at adressere de bagvedliggende årsager til dit helbredsproblem, der afholder dig fra at mærke og opleve al den sundhed, energi og vitalitet, som du ønsker og fortjener.

I en Functional Medicine-konsultation taler vi om din helbredsmæssige udfordring og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie(dvs. fra du blev født til nu) og enmaddagbogser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på dit helbred, og være med til at fastholde og forværre dine symptomer.

Derefter lægger Umahro (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig. Du får hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer, så du kan flytte dig selv så langt op ad skalaen fra syg til sund, som det overhovedet er muligt.

Hvis vi vurderer, at der er forhold, der skal undersøges nærmere, vil vi anbefale opfølgende test (f.eks. blodprøver eller laboratorietest) enten hos egen læge eller i privat regi. Er der behov for opfølgende konsultation til gennemgang af test samt udarbejdelse af videre plan, bookes og betales der for en opfølgende konsultation.

Målgruppe

'Gå fra syg til rask' er relevant for alle, der ønsker at forbedre sit helbrede, blive rask, performe bedre fysisk eller mental.

Om udbyderen

Velkommen til Umahros institut for ernæring, gastronomi og sundhed.

Vil du revolutionere dit eget, dine ansattes, dine klienters eller dine patienters helbred? Så er du kommet til det rigtige sted. Umahros institut ledes af Umahro Cadogan, internationalt anerkendt ekspert i ernæring, gastronomi og funktionel medicin. Instituttet tilbyder undervisningsforløb, konsulenthjælp,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Gå fra syg til rask
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Umahro - Food can change your life

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

Telefon: 29879731

Få information

Udfyld formularen for mere information om Gå fra syg til rask

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.