Fremragende Kundekontakt
Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.
Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.
Kursusbeskrivelse
Ismester/Gelatiere (IDV)
Ønsker du at opkvalificere din eller dine medarbejderes faglighed og profil? Fælles for kurserne er, at de på alle niveauer har et praktisk aspekt, der tager afsæt i den virkelighed, du kommer fra.
Italiensk is og klassiske iscremer
Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Branchen er i rivende udvikling, og der er en stigende efterspørgsel efter specialiseringer. Danmarks Konditorskole ZBC, Ringsted udbyder, som de eneste i Danmark, en uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske og velkendte gelato sættes i fokus.
Indhold på kurset
Modul 1 - Grundlæggende Gelatiere - 3 dage
• Råvarekendskab
• Istyper – Parfait/semifreddo, gelato/iscreme og sorbet
• Kvalitetssikringsmetoder
• Beregning og balancering af opskrifter
• Dekoration og tilbehør
• Fremstilling af islagkager
Modul 2 - Udvidet Gelatiere - 3 dage
• Is til fødevareintolerante
• Softice og frozen yoghurt
• Ispinde og coating
• Granité
Modul 3 - Ekspert Gelatiere - 3 dage
• Infusionsteknikker
• Gelato med alkohol
• Tallerken desserter med is, herunder arbejde med
nitrogen
• Udformning af og sparring omkring opgave til
eksamen
Modul 4 - Eksamen som Gelatiere - 3 dage
• Afvikling af eksamen
Dit udbytte af kurset
På uddannelsen lærer du, hvordan du fremstiller forskellige typer is. Du lærer råvarerne at kende, hvordan du udvikler dine egne isprodukter, og hvordan du fremstiller det
ideelle tilbehør. Du kommer til at arbejde med smagskombinationer og lærer om den molekylære tilgang til produktion af is - herunder anvendelse af nitrogen.
Målgruppe
Gelatiere er for dig, der:
• Ønsker at blive i en af Danmarks dygtigste inden for dit område.
• Ønsker at udfordre dig selv.
• Ønsker at blive optaget i et professionelt netværk, hvor du kan blive inspireret sammen med andre på dit niveau.
• Arbejder i eller har en virksomhed med isproduktion.
• Mangler indsigt i og viden om, hvad der skal til for at starte isproduktion.
• Er dessertkok og ønsker inspiration til hverdagen.
• Er konditor eller bager i en specialbutik og ønsker at udvide sortimentet og øge salget.
Video
Eksamen og diplom
Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt. Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde. ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.
Pris
Prisen for dette kursus er 17.995,00 kr. ekskl. moms.
Om udbyderen

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...
Få information
Kontaktinfo
ZBC
Udfyld formularen for mere information om Ismester/Gelatiere (IDV)