Ismester/Gelatiere (IDV)

ZBC, i Ringsted
Længde
12 dage
Pris
17.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
12 dage
Pris
17.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

 Ismester/Gelatiere (IDV)

Ismester/Gelatiere (IDV)

Ønsker du at opkvalificere din eller dine medarbejderes faglighed og profil? Fælles for kurserne er, at de på alle niveauer har et praktisk aspekt, der tager afsæt i den virkelighed, du kommer fra.

Italiensk is og klassiske iscremer

Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Branchen er i rivende udvikling, og der er en stigende efterspørgsel efter specialiseringer. Danmarks Konditorskole ZBC, Ringsted udbyder, som de eneste i Danmark, en uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske og velkendte gelato sættes i fokus.

Indhold på kurset

Modul 1 - Grundlæggende Gelatiere - 3 dage
• Råvarekendskab
• Istyper – Parfait/semifreddo, gelato/iscreme og sorbet
• Kvalitetssikringsmetoder
• Beregning og balancering af opskrifter
• Dekoration og tilbehør
• Fremstilling af islagkager


Modul 2 - Udvidet Gelatiere - 3 dage
• Is til fødevareintolerante
• Softice og frozen yoghurt
• Ispinde og coating
• Granité


Modul 3 - Ekspert Gelatiere - 3 dage
• Infusionsteknikker
• Gelato med alkohol
• Tallerken desserter med is, herunder arbejde med
nitrogen
• Udformning af og sparring omkring opgave til
eksamen


Modul 4 - Eksamen som Gelatiere - 3 dage
• Afvikling af eksamen 

Dit udbytte af kurset

På uddannelsen lærer du, hvordan du fremstiller forskellige typer is. Du lærer råvarerne at kende, hvordan du udvikler dine egne isprodukter, og hvordan du fremstiller det
ideelle tilbehør. Du kommer til at arbejde med smagskombinationer og lærer om den molekylære tilgang til produktion af is - herunder anvendelse af nitrogen.

Målgruppe

Gelatiere er for dig, der:
• Ønsker at blive i en af Danmarks dygtigste inden for dit område.
• Ønsker at udfordre dig selv.
• Ønsker at blive optaget i et professionelt netværk, hvor du kan blive inspireret sammen med andre på dit niveau.
• Arbejder i eller har en virksomhed med isproduktion.
• Mangler indsigt i og viden om, hvad der skal til for at starte isproduktion.
• Er dessertkok og ønsker inspiration til hverdagen.
• Er konditor eller bager i en specialbutik og ønsker at udvide sortimentet og øge salget.

Video

Eksamen og diplom

Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt. Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde. ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.

Pris

Prisen for dette kursus er 17.995,00 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ismester/Gelatiere (IDV)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
ZBC
Selandia Park 6
4100 Ringsted

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret