AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

På vej til faglært rengøringstekniker

Længde
30 dage
Pris
2.680 - 4.020 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
30 dage
Pris
2.680 - 4.020 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge TEC?

Certifikater, opkvalificering og efteruddannelse i moderne rammer – vi bygger og renoverer

+300 kurser i et stærkt studiemiljø

+30 tekniske erhvervsuddannelser fra IT-programmering til rengøring

Kursusbeskrivelse

Rengøring

På vej til faglært rengøringstekniker

Indhold

Du får viden om rengøringsmidler, rengøringsvogne, klude, redskaber og maskiner til daglig erhvervsrengøring. Du får også kendskab til service, planlægning og sikkerhed i rengøringsbranchen.

Mål

Efter endt uddannelse kan deltageren under vejledning: Ved rengøring af forskellige lokaler og materialer læse og forstå en arbejdsplan udføre daglig og ugentlig erhvervsrengøring og anvende egnede rengøringsmidler og den korrekte dosering ud fra snavstyper, materialetyper, rengøringsmidlernes hovedgrupper og hensyn til miljøet, vandets hårdhedrengøringsvogne og redskaber til daglig rengøring, herunder, mopper, rengøringsklude, småredskaber  almindelige maskiner, herunder støvsugere, gulvvaskemaskiner, skumrengøringsudstyr I forbindelse med ergonomi bruge kroppen rigtigt i forhold til arbejdet planlægge arbejdet så belastninger på kroppen mindskes I forbindelse med arbejdsmiljø anvende personlige værnemidler udføre hverdagsførstehjælp genkende indholdet i en førstehjælpskasse kende til arbejdspladsens evakueringsplaner I forbindelse med hygiejniske rengøringsmetoder arbejde ud fra basiskendskab til mikroorganismer arbejde ud fra basiskendskab til smittekilder og smitteveje begrænse smitte og gensmitte med hygiejniske rengøringsmetoder arbejde med hygiejniske rengøringsmetoder I forbindelse med personlig hygiejne forstå vigtigheden af personlig hygiejne, herunder ren uniform eller arbejdstøj hygiejniske rutiner, som håndhygiejne og renholdelse af kroppen  almindelige produkter til personlig hygiejne I forbindelse med service yde god service over for brugere forstå hvad der giver brugere en god serviceoplevelse kommunikere godt med brugere I forbindelse med overordnede forhold på en arbejdsplads genkende fagudtryk fra en arbejdsplan, fx  dagligt, ugentligt, periodisk og metodebeskrivelser Forstå dansk kultur på arbejdspladsen, fx stabilitet, fleksibilitet, socialt samvær og virksomhedens interne kommunikation Genkende særlige kendetegn ved forskellige job i branchen for rengøring, fx rengøring på skole, rengøring på kontor, rengøring i institution og rengøring på hospital rengøring i industri og rengøring på hotel Forstå baggrund for, at arbejdsgiveren kræver særlige dokumenter, fx børneattest, straffeattest.

Fag til kurset

Daglig erhvervsrengøring for F/I
Skolefagkode: 49347

Fagunderstøttende dansk som andetsprog for F/I
Skolefagkode: 45571

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod medarbejdere med en anden etnisk baggrund end dansk, som arbejder med rengøring eller som ønsker at arbejde med erhvervsrengøring rengøring.

Video

Pris

Kontakt for prisinformation. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om På vej til faglært rengøringstekniker
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Technical Education Copenhagen (TEC)
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg

Er du på udkig efter nye kompetencer og viden inden for din branche? Vælg mellem mere end 300 kurser og efteruddannelse til faglærte, ufaglærte og ledige. Vi har kurser i hele København. På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret