Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Proceskonsulent - skab resultater gennem forandrings- og udviklingsprocesser

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
01-12-2021  
0 DKK
16-05-2022  
0 DKK
14-06-2023  
0 DKK
29-11-2023  
0 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Deltag på webinaret om Proceskonsulentuddannelsen og få et indblik i, hvordan du kan komme til at mestre de fornødne kompetencer til arbejdet med fremtidens krævende processer. En fremtid der er digital og agil – og hvor effektivt samarbejde betyder alt.

Webinaret Proceskonsulent – skab resultater gennem forandrings- og udviklingsprocesser

Alle organisationer, hvad end de er offentlige eller private, er blevet ramt af den agile og digitale tidsalder. Hertil kommer en Coronakrise og en stigende international ustabilitet, der har gjort det nødvendigt at tilpasse organisationen hurtigt og smidigt. Desværre oplever rigtig mange medarbejdere, at de nye arbejdsprocesser er svære at håndtere og at samarbejdet med nye typer af kolleger er udfordrende, fordi samarbejdet på tværs af siloer og fagligheder er præcis lige så udfordrende som det altid har været.
Teknologisk Institut har udviklet en ny type proceskonsulentuddannelse i samarbejde med DTU Management og Ampersand Associates på baggrund af mere end 4 års studie i effektiv facilitering af kreative processer og forandring. Her får du dyb viden og praktisk erfaring med en lang række frameworks, værktøjer og teknikker, der gør dig til den proceskonsulent, som vil være et naturligt valg at sætte i spidsen for fremtidens krævende processer – som i sidste ende skal kunne ses på bundlinjen.
Er du nysgerrig på, om det er en uddannelse for dig eller ønsker du at få en kort indføring i procesfacilitering, så tilmeld dig webinaret og hør mere. Webinaret varer en time i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

Udbytte

  • Få indblik i konkrete værktøjer samt tips og tricks til at styrke din digitale og fysiske procesfacilitering
  • Hør hvordan Proceskonsulentuddannelsen kan hjælpe dig i dit daglige arbejde med f.eks. agile processer, workshops og transformationsprocesser
  • Mød to af underviserne på Proceskonsulentuddannelsen og få svar på spørgsmål om procesfacilitering eller uddannelsen.

Deltagerprofil

Webinaret er for dig der gerne vil vide lidt mere om procesfacilitering eller er nysgerrig på Proceskonsulentuddannelsen. Du har en ambition om at professionalisere din tilgang til procesfacilitering f.eks. i arbejdet som projektleder, konsulent, Scrum Master, UX designer eller andet – og måske ønsker du at workshops og procesfacilitering skal være din fremtidige levevej.

Format

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviserne. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Undervisere

Ole Kjeldal Jensen,Ph.d. – Business designer og Transformationskonsulent.Kursets hovedunderviser er Ole, der er Ph.d. i Design Thinking & Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University. Ole har i mere end 12 år arbejdet med og rådgivet virksomheder inden for transformationsledelse, innovation, og design. I disse processer har workshops og faciliterede forandrings-processer altid været en central komponent. Herudover er Ole censor for Ph.d.-kandidater, der forsker i facilitering, design og innovation, og han har en omfattende erfaring inden for forretningsudvikling, iværksætteri og undervisning. Ole er stifter og business designer i Amper.dk, der udvikler læring og læringsteknologi, som du vil opleve på uddannelsen.

Robert Siggard – UX designer, Illustrator og grafisk facilitator.Robert er seniorkonsulent og SCRUM Master hos Amper.dk med fokus på UX design, innovation og visualisering. Han har igennem 12 år hjulpet virksomheder med at udvikle nye produkter, services og ydelser igennem visuelle og kreative tilgange til udvikling og innovation. Som innovationskonsulent og designer anvender Robert bl.a. digitale interfaces, grafisk facilitering, kreative og visuelle teknikker til løbende at skabe alignment, bred involvering og forståelse i udviklingsprocesser. Robert har en baggrund som illustrator samt digital designer fra ITU – og det er Roberts streg, I kan nyde i de animerede film, der bruges på uddannelsen.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

0 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.