Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Certified Business Analysis Professional (CBAP®)

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2022 - Online
5.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få en grundig introduktion til Business Analysis og de forskellige værktøjer og koncepter. Lær blandt andet om planlægning, monitorering og personlige kompetencer, der kan bidrage til en succesfuld analyse. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Effektiv Business Analysis

Man kan gribe analysen an på flere måder, men med effektive værktøjer og indgående kendskab, kan du være med til at skabe værdi, der sikrer bedre resultater. Med denne kursuspakke får du et større overblik over de forskellige elementer og mulighed for certificering inden for Business Analysis, så du kan få papirer på dine kompetencer.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, som ønsker at udvikle og finpudse dine forretnignsanalytiske evner, eller som skal forberede sig på Certified Business Analysis Professional™ (CBAP®) certification eksamen.

Udbytte

  • Kom godt i gang med Business Analysis
  • Få et overblik over de forskellige områder
  • Få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig i hverdagen
  • Mulighed for certificering inden for Business Analysis

Indhold

Key Business Analysis Concepts (BABOK® v3)
  • Få en grundig introduktion til de forskellige koncepter inden for Business Analysis. Herunder planlægning, monitorering og strategi.
Effective Business Analysis Techniques (BABOK®v3)
  • Få konkrete værktøjer og teknikker til at foretage effektiv analyse.
Key Business Analysis Competencies (BABOK®v3)
  • Få dybere indsigt i de kompetencer, der skal til for at foretage effektiv analyse. Lær herudover, hvordan du udvikler disse kompetencer.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 15 kurser og kan gennemføres på ca. 18,5 time. (Se alle kurserne i kursuspakken i vedhæftede pdf).

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Kurset forbereder dig på Certified Business Analysis Professional™ (CBAP®) certficering. Certificeringen er forbeholdt erfarne forretningsanalytikere med mindst 7.500 timers forretningsanalytisk arbejde inden for de seneste 10 år. Med CBAP® certificering fra IIBA, får du papirer på din viden og erfaring inden for forretningsanalyse, og øger din værdi.

Klik her og læs mere om CBAP® certficering

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Pris

5999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.