Vis finduddannelse.dk som: Mobile

bikablo® Masterclass Modul 3: Visual Meeting Facilitation

Future Factor
2 dage
Engelsk
Sidste ansøgningsfrist: 26-11-2020
Åben uddannelse
Ballerup
Startdato: 17-01-2021 08:30 - Ballerup
10.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bikablo masterclass modul 3

Vores 2 første bikablo® MasterClass forløb i 2017 og 2019 var store successer, så vi er glade for allerede i 9. marts 2020 at kunne arrangere modul 3 i samarbejdet med bikablo® Akademie.

Denne gang slår vi dørene op til:bikablo® Visual Meeting Facilitation, og somer for alle, der allerede har deltaget i en todages grundlæggende træning i grafisk facilitering og nu vil videreudvikle færdighederne som en Visual Facilitator.

”When people can see what they are doing their learning and 

group analytical abilities take quantum leaps”.

– David Sibbet

Bikablo® Masterclass Visual Meeting Facilitation er for dig og alle andre, der ..

.. faciliterer møder for grupper og teams som konsulent, leder, politiker, underviser, facilitator eller foredragsholder.

.. leder efter visuelle "kortlægningsstrategier" til hurtigt at fange det væsentlige indhold fra møder og dokuementere det visuelt på en struktureret møde, samtidig med at du integrerer med deltagerne og holder tempoet oppe hos deltagerne - og dig selv.

Du bliver en Visuel Meeting Facilitator

Med en tusch, en pinboard og mobile elementer vil du kortlægge selve processen og gruppens verbale bidrag og beslutninger.

På denne måde vil du gøre komplicerede emner tilgængelige og håndterbare, fremhæve vidensperler og gode forslag og sikre bæredygtige aftaler - hvad enten det drejer sig om et teammøde, et produktudviklingsprojekt eller et strategimøde.

Til sidst videregiver du tuschen til deltagerne.

Hvad handler det om? 

Når folk mødes for at finde løsninger sammen, går de på en ekspedition gennem en jungle af perspektiver og følelser.

Men når faglige eksperter entusiastisk indsamler ny indsigt, bliver det hurtigt en vandring, der mister overblikket om startpunktet og målet, og deltagerne farer vild i krattet, fordi samtalen ofte bliver ført forbi detaljer og småting, som ikke er så vigtige (for de fleste af deltagerne).

En kartograf er derfor nødvendig for at ledsage ekspeditionen til en fælles destination!

Den visuelle kortlægning af dialoger er derfor den mest fascinerende opgave for en Visual Meeting Facilitator.

Åbning af mødet, skabe plads til anerkendende dialog, holde øje med målet, tiden og dynamikken og samtidig med at visualisere indholdet - hvordan kan denne "multitasking opgave" lykkes?

På det tredje modul i Visual Faciliator lærer du kortlægningsteknikker og metodologiske tilgange til visuelt at støtte processer i coaching, møder eller workshops - i realtid og med deltagelse af hele gruppen. Og du finder ud af, hvordan visualisering forbedrer dit eget repertoire af procesinterventioner.

Uddannelsen tilbyder to læringsområder:

1. Inden for kortlægning visualiserer du ideerne fra dine samtalepartnere i tavleformater og støtter dem i formuleringen af ​​deres ideer, bekymringer, udveksler perspektiver, udvikler løsningstrin og indgår aftaler.

2. På området visualisering overgiver du tuschen til gruppen og opfordrer dem til at udtrykke deres input visuelt. Til dette lærer du at kende arbejdsplakater og -metoder.

Hvad kan du forvente? 

* Du finder di tpersonlige, reducerede repertoire af ikoner, grafiske elementer, piktogrammer og figurer og forenkler din tegneteknik igen. Målet er et visuelt ordforråd, som du har "i dit håndled" og kan hente spontant.

* I tanke skitser øver du skiftevis på at lytte til dit nye visuelle ordforråd, stille spørgsmål og visualisere interaktivt.

* Bliv fortrolig med kortlægnings teknikker til dialog med akkompagnement på flipover og pinboard for samtidig at visualisere og "guide" samtalen. Med "interne layoutmodeller" lærer du at hjælpe teams eller grupper med at løse deres problemer.

* Du udforsker måder, hvorpåsmå grupperbogstaveligt talt tager deres egen vej til målet i projektarbejde, strategi eller teamudvikling. Udarbejdede arbejdsplakater eller arbejdsordrer er med til at inspirere til visuel dialog. Eksempler er den "visuelle heroiske rejse", der kombinerer anerkendende historiefortælling med visualisering, eller "kortmetoden", der tillader organisatoriske modeller og at se på forhold fra en ny vinkel.

bikablo® akademie har været pioner inden for dette område de sidste 10 år, og du er hermed velkommen til at drage fordel af den store guldgruppe af erfaring.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med bikablo via deres bøger eller mødt bikablos trænere på IAF konferencen i København i 2013 – klik her for at se videoen derfra.

Praktisk information og tilmelding: 

Kurset er organiseret af Future Factor og bikablo®  Akademie.

Facilitatorer: Constanze Rieß og Andrea Rawanschad fra bikablo® akademie.

Sprog: Kurset og præsentationer vil foregå på Engelsk.

Lokation: Kongress.dk • Industriparken 22A • DK-2750 Ballerup. 

Dato og tid: 9. og 10. marts 2020 fra kl. 8.30 - 16.30.

Pris: DKK 10.500 plus moms og inkluderer fuld forplejning. 

Har du tidligere deltaget på vores grafisk faciliterings kursus opnår du 1.000 kr. i rabat, så prisen kun er kr. 9.500 + moms.

Først til mølle – kun 16 pladser. Dette er et intensivt kursus og der er derfor kun 16 pladser. Så det er først-til-mølle tilmelding. 

Vi skal have mindst 12 tilmeldinger inden den 15. januar 2020 for at gennemføre arrangementet. Hvis det ikke lykkes, forbeholder vi os ret til at aflyse det. 

Målgruppe

Bikablo® Masterclass Visual Meeting Facilitation er for dig og alle andre, der ..

.. faciliterer møder for grupper og teams som konsulent, leder, politiker, underviser, facilitator eller foredragsholder.

.. leder efter visuelle "kortlægningsstrategier" til hurtigt at fange det væsentlige indhold fra møder og dokuementere det visuelt på en struktureret møde, samtidig med at du integrerer med deltagerne og holder tempoet oppe hos deltagerne - og dig selv.

Om udbyderen

Future Factor

Future Factor - Læringskunst

Future Factor har de bedste kurser og udstyr til bedre læring og vidensdeling - udviklet af professionelle til professionelle.  Future Factor hjælper dig, der er konsulent, leder, facilitator, projekt- og teamleder, coach, underviser eller træner til at opnå dit fulde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Future Factor

Energivej 3
4180 Sorø

Mobil +45 70 20 20 54


Få information

Udfyld formularen for mere information om bikablo® Masterclass Modul 3: Visual Meeting Facilitation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: