Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Effektiv mødeledelse og facilitering

Fortuna Kurser
Kursus
1 dag
Dansk
Startdatoer
København
05-12-2022 09:00  (Dansk)
4.700 DKK
23-01-2023   (Dansk)
4.700 DKK
07-06-2023   (Dansk)
4.700 DKK
17-11-2023   (Dansk)
4.700 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Mødeledelse og facilitering - kursus i mødeledelse i København

På denne intensive kursusdag i mødeledelse bliver du klædt på til at planlægge og facilitere dynamiske, effektive og motiverende møder og skabe en sund mødekultur i din virksomhed. Du får værktøjer, som du kan anvende i praksis – uanset om det drejer sig om hverdagens interne møder, eksterne kunde- og salgsmøder eller kreative workshops.

Spild ikke tiden på ineffektive møder!

Vi spilder mange timer på ineffektive møder. Møder hvor vi undrer os over, hvorfor vi deltager, og hvad formålet med mødet er. Vi er måske også i tvivl om, hvem som skal gøre hvad efterfølgende.

Ønsker du enkle og effektive værktøjer til at facilitere resultatskabende møder. Møder hvor der bliver truffet beslutninger, fordi deltagerne er velforberedte, informationerne er tilgængelige og de relevante mødedeltagere er mentalt til stede?

Så vil du med dette kursus få både indsigt, værktøjer og træning i at forberede, facilitere og følge op på møder, så møderne og mødekulturen bliver værdiskabende.

Dit udbytte af kurset i mødeledelse hos Fortuna Kurser

På kurset lærer du at forberede og planlægge møder, så dine forventningerne til deltagerne er tydelige, og formålet med mødet er klart for alle – allerede når dagsordenen sendes ud.

 • Du får inspiration til at skabe de optimale rammer for mødet og metoder til at begrænse antallet af mødedeltagere, så flere beslutninger kan træffes.
 • Du får værktøjer til at håndtere diskussioner der ikke gavner formålet - så fokus kan fastholdes på dagsordenen og dermed formålet. Og du får kendskab til forskellige måder at lave referater og/eller opgavelister på, så det er klart for alle, hvem der gør hvad og hvornår.
 • Du arbejder med det effektive møde i praksis og finder løsninger på dine udfordringer. Alt i alt forbedrer du din evne til at planlægge, forberede, gennemføre og følge op på det effektive møde, så der skabes resultater til gavn for dig, dine kollegaer og virksomheden.

Kurset kan bestilles som et skræddersyet virksomhedskursus og kan også holdes på engelsk. Kurset udbydes også som et foredrag eller en workshop af varierende længde, fx til et afdelings-seminar eller en temadag.

Form og indhold på kurset i  mødeledelse

Kurset i effektiv mødeledelse er spækket med praktiske tips, konkrete værktøjer og er praktisk orienteret. Kurset tager udgangspunkt i dine udfordringer og ønsker.

Undervisningen på kurset i mødeledelse hos Fortuna Kurser er involverende, og der veksles mellem gennemgang af værktøjer, gode råd og øvelser – hvor der gives feedback til hver deltager.

Du vil arbejde med følgende emner på kurset i mødeledelse i København: 
 

 • Hvad kendetegner en god dagsorden?
 • Hvad kendetegner en god og motiverende mødeindkaldelse og dagsorden?
 • Dit ansvar og dine opgaver i rollen som mødeleder og facilitator
 • Træd i karakter som mødeleder – lær hvordan du styrer mødet
 • Lær at facilitere mødet og skabe involvering, læring og energi
 • Hvad kendetegner den ansvarlige mødedeltager?
 • Evaluering af mødet – hvordan du følger op og skaber en bedre mødekultur
 • Referentens rolle - få tips til at skrive et dækkende og præcist mødereferat
 • Håndtering af konflikter og vanskelige mødedeltagere
 • Tips til anderledes og kreative måder at afholde møder på?
 • Træning af effektive metoder til at skabe en bedre mødekultur.

Målgruppe

Mødeledelse: Hvem deltager?

Kurset i facilitering af møder er designet for alle, der har behov for og lyst til at arbejde professionelt med at skabe et større udbytte af møder. Du kan typisk være projektleder, specialist eller leder. De værktøjer og kompetencer du får med fra kurset, kan du straks bruge på dit arbejde, men også i fritiden.

Undervisere

Pia Hardy er specialist i effektive arbejUnderviser i mødeledelsedsvaner og facilitering af dialogiske processer. Hun har 20 års erfaring i at undervise og træne mødeledere, mødedeltagere og referenter i at få mere ud af deres (møde)tid. Hun holder bl.a. kurser i mødeledelse, facilitering, personlig planlægning og effektiv tidsstyring.
Pia Hardy er en meget erfaren underviser, og deltagerne vurderer hende som en topengageret og inspirerende underviser med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og masser af praktisk erfaring med sig hjem.

Om udbyderen

Kurser i kommunikation - åbne og interne kurser

Fortuna leverer kurser, workshops, foredrag og coaching til private og offentlige virksomheder. Vi arbejder bredt med kurser og konsulentydelser inden for kommunikation og erhvervspsykologi, herunder konflikthåndtering, forhandlingsteknik, assertionstræning, effektivitet og planlægning, stresshåndtering, coaching, skriftlig kommunikation, ledelse  m.v. Vi har eksisteret...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Effektiv mødeledelse og facilitering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Fortuna Kurser

Fortunfortvej 12 A
2800 Kgs. Lyngby

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Jan Sigvardsen, chefkonsulent, Danmarks Apotekerforening
Kurset gav rigtig mange konstruktive hints til at gøre vores møder mere effektive og udbytterige.
Nynne Rievers Wittorff
Jesper er en meget behagelige og kompetent person, der har benene solidt plantet i den jyske muld. Han har en skarp evne til at formidle det vigtigste på en overskuelig og let tilgængelig måde, hvilket gør det nemt at arbejde med materialet efterfølgende. Vi kender alle sammen de kurser og temadage, hvor man kommer hjem og nærmest ikke kan huske...
Vis alt
Jesper Strøm, Retail Professional
Jesper har evnen og modet til at turde udfordre traditionel tankegang. Han sørger for at tingene bliver gjort!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Effektiv mødeledelse og facilitering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 341 evalueringer
Se alle evalueringer