Kursus
Ingen anmeldelser

Løsningsfokuserede inddragende netværksmøder

Længde
5 dage
Pris
7.500 DKK ekskl. moms
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
5 dage
Pris
7.500 DKK ekskl. moms
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Kursusbeskrivelse

netværksmøde

Få viden og færdigheder om netværksmøder 

På kurset gennemgår vi den teoretiske viden om netværksmøder og de løsningsfokuserede tanker, og kobler dem sammen i praksisformen: løsningsfokuserede netværksmøder, der har til formål at inddrage og givestemme til alle mødedeltagere samt i en samarbejdende struktur at opstille mål for det fortsatte forandringsarbejde. PÅ kurset kommer vi omkring de forskellelige mødefaser som planlægning, forberedelse samt mødeledelse.


Indhold på kurset

Kurset består af 3 moduler, der løber over minimum to måneder. Modul 1 indeholder 2 undervisningsdage og Modul 2 en opfølgningsdag og Modul 3 består af 2 træningsdage. Hertil skal du forvente tid til hjemmeopgaver og litteraturlæsning, så kurset i alt har et omfang på 45 timer. At du mestrer praksisdelen sikres ved, at du skal medbringe filmklip på træningsdagene. Denne tætte kobling mellem teori og praksis sikrer et kursus af høj kvalitet, og sikrer dig, at du rent faktisk mestre det du undervises i. 

At du mestrer praksisdelen sikres ved, at du skal medbringe filmklip på træningsdagene. Denne tætte kobling mellem teori og praksis sikrer en høj kvalitet.

Kurset er fordelt over t3 moduler

  • Modul 1 består af to undervisningsdage i løsningsfokuseret teori og metode, herunder fokuseres på de forhold, der gør sig særligt gældende for netværksmøder og ledelse af samme. I løbet af dagene introduceres for grundlæggende løsningsfokuserede antagelser om mødeledelse, ligesom teknikker til at engagere deltagerne på netværksmødet i løsningsfokuserede samtaler gennemgås. Med andre ord vil du stifte bekendtskab med løsningsfokuserede perspektiver på, hvad netværksmøder kan bruges til, og hvordan de kan formes, herunder kommer vi blandt andet til at behandle mødelederens rolle og opgave samt nogle af de særlige udfordringer et netværksmøde kan byde på, eksempelvis de forskellige kontekster netværksmøder kan folde sig ud i.

    Som forberedelse til Modul 1 udleveres artikler, der vil danne afsæt for dagens indhold.

  • Modul 2 består af en opfølgnings- og fastholdelsesdag. Hvad er I lykkedes med, og hvad er der behov for at repetere? Afhængig af deltagerantal skal vi eksperimentere med samtaler med flere, se film og både snakke om udfordringer og succes’er.

  • Modul 3 indeholder ligeledes to træningsdage, som giver dig mulighed for at centrere dig om din praksis på arbejdspladsen. Disse dagebygges op over egne videooptagelser af, hvordan du omsætter din viden om løsningsfokuserede netværksmøder og mødeledelse. æringsdesignet bygges op, så alle arbejder på egne klip såvel som de andres, hver gang vi mødes.

Målgruppe

Kurset henvender sig til professionelle, der sidder i funktioner, hvor de har ansvaret for at afvikle møder, der centrerer sig om at skabe og understøtte forandringsprocesser i familier samtidig med, at det skal være inddragende for såvel fagfolk som borgere.

Eksamen og diplom

Deltagerbevis gives ved 80% fremmøde.

Pris

Prisen for kurset er 7.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer materiale, flere deltagere fra samme arbejdsplads opnår rabat. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Løsningsfokuserede inddragende netværksmøder
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Dansk Løsningsfokuseret Institut
vangedevej 225
2870

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuseret tilgang.  Vi ønsker at være kendt for HØJ kvalitet, STÆRK faglighed og SOLID undervisning. Vores uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret