Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Løsningsfokuseret ledelse

Dansk Løsningsfokuseret Institut
Startdatoer
København
23-03-2022  
7.500 DKK
Tilmelding senest 1.3.2022 

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Kursusbeskrivelse

Få et løsningsfokuseret ledelsesperspektiv

Kurset har til formål at sikre den enkelte deltager teoretisk viden og praktiske færdigheder i at agere som leder ud fra et løsningsfokuseret perspektiv.

Det betyder, at ledelsesopgaver som MUS-samtaler, ansættelse/afskedigelse, mødeledelse og -facilitering "gribes an" ud fra de løsningsfokuserede tanker og idéer ligesom vi fokuserer på din rolle og de forskellige positioner du agerer i.

Målet med kurset er, at du som leder kommer til at opleve dig mere kompetent samtidig med at du får redskaber til at udøve ledelse på baggrund af de løsningsfokuserede antagelser. 


Indhold på kurset

Kurset er fordelt over to moduler:

  • Modul 1 består af to indførende undervisningsdage i løsningsfokuseret teori og metode med særlig fokus på ledelse. I løbet af dagene introduceres for grundlæggende løsningsfokuserede antagelser om ledelse og lederskab, ligesom teknikker til at strukturere diverse ledelsesopgaver og engagere dine medarbejdere i sammen, gennemgås. Med andre ord vil du blive introduceret for løsningsfokuserede perspektiver på, hvad løsningsfokuseret ledelse kan bruges til, og hvordan den kan formes. Som forberedelse til Modul 1 udleveres artikler, der vil danne afsæt for dagenes indhold.  
  • Modul 2 indeholder tre træningsdage, som giver dig mulighed for at centrere sig om din praksis på arbejdspladsen. Disse dagebygges op over egne videooptagelser af, hvordan du omsætter din viden om løsningsfokuseret ledelse. Læringsdesignet bygges op, så alle arbejder på egne klip såvel som de andres, hver gang vi mødes. Dette er med henblik på at sikre optimale progressions muligheder og skabe et kursus af høj faglig kvalitet. 

Kurset består af 2 moduler med to måneder mellem. Modul 1 indeholder 2 undervisningsdage og Modul 2 består af 2 træningsdage, hertil kommer hjemmeopgaver og litteraturlæsning, så kurset i alt har et omfang på 35 timer.

At deltagerne mestrer praksisdelen sikres ved, at du skal medbringe egne filmklip på træningsdagene. Denne tætte kobling mellem teori og praksis sikrer en høj kvalitet, og at du mestre i praksis, hvad du teoretisk har lært. Kurset er planlagt til at holdes i efteråret 2020, men kan også rekvireres efter aftale.


Forudsætninger for deltagelse

For at deltage på dette kursus og udvikle dine færdigheder som løsningsfokuseret leder forudsættes det, at du har kendskab til den løsningsfokuserede tilgang, og har deltaget i undervisning/kurser svarende til mindst 28 timer, eller fire dage.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere indenfor det sociale felt, der sidder med faglig og personalemæssig ledelse.

Pris

Prisen for dette kursus er 7.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen er inklusiv materiale og forplejning.

Om udbyderen

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuserede tilgang. Vi sikrer at læring integreres i praksis, og du mestrer tilgangen efter endt uddannelse - At...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Løsningsfokuseret ledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Dansk Løsningsfokuseret Institut

vangedevej 225
2870

Mobil +4526700509

Få information

Udfyld formularen for mere information om Løsningsfokuseret ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.